Ehdot Ja Yksityisyydensuojaohjelma

Canon -käyttäjätilin ehdot

Näitä ehtoja päivitetään aika ajoin. Päivitetyt ehdot julkaistaan aina verkossa. Lisäksi voimme tiedottaa tähän rekisteriselosteeseen mahdollisesti tehtävistä tärkeistä muutoksista ilmoittamiesi viestintäkanavien kautta. Jos jatkat Canon -käyttäjätilisi käyttöä päivitettyjen ehtojen julkaisemisen jälkeen, hyväksyt uudet ehdot.

1. Mikä on Canon -käyttäjätili?

Canon -käyttäjätili, joka tunnettiin aiemmin You Connect -käyttäjätilinä tai MyCanon-käyttäjätilinä, on tunnistetieto, jonka avulla määrität ja vahvistat henkilöllisyytesi Canonin verkkosivuilla ja palveluissa. Canon -käyttäjätilin avulla voit käyttää erilaisia palveluja, joihin sisältyvät Canonin tuotteita koskevien tietojen saanti, Canonin verkkokauppaan kirjautuminen tiettyjen Canonin tuotteiden ostamista varten sekä Canonin verkkosivustot ja niihin liittyvät palvelut (kuten Canonin uutiskirjeen tilaus, You Connect -kuvagalleria, irista jne.), joita tarjoavat joko Canon, Canonin tytäryhtiöt tai Canonin aika ajoin valtuuttamat kolmannet osapuolet (yhteisesti ”Canonin palvelut”). Huomaa, että Canonin palvelujen käyttö on kuhunkin palveluun sovellettavien, käytön hetkellä voimassa olevien ehtojen alaista. Huomaa myös, että Canonin tuotteet ja Canonin palvelut saattavat vaihdella maittain, samat Canonin tuotteet ja Canonin palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikissa maissa ja joitakin tiettyjä Canonin tuotteisiin liittyviä Canonin palveluita voidaan tarjota asuinmaasi mukaan.

2. Kuka voi rekisteröidä Canon -käyttäjätilin?

Canon -käyttäjätili on saatavilla Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa 18 vuotta täyttäneille. Alle 18-vuotiaille Canonin palvelujen käyttö on sallittua ainoastaan nimenomaisella luvalla, jonka on antanut omalla nimellään rekisteröitynyt huoltaja tai holhooja.

3. Miten Canon -käyttäjätili luodaan?

Canon -käyttäjätilin luomista varten on annettava voimassaoleva sähköpostiosoite, joka on myös käyttäjänimesi, ja joitakin väestötietoja, kuten etunimi, sukunimi, asuinmaa jne. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen voit vapaasti vaihtaa käyttäjänimesi ja salasanasi kirjautumalla Canon -käyttäjätilillesi. Canon -käyttäjätili tarjotaan veloituksetta omaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Vastaat kuitenkin itse kaikista kuluista ja kustannuksista, jotka ovat välttämättömiä Canon -käyttäjätilin rekisteröintiä ja Canonin palvelujen käyttöä varten.

Huomaa, että Canon pidättää oikeuden hyväksyä hakijoita yksinomaisen harkintansa mukaan ja ilman asiatonta syrjintää ja hylätä kohtuudella epäsopivaksi katsomansa hakija.

Kun rekisteröit Canon -käyttäjätilin, suostut ilmoittamaan Canonille paikkansapitävät rekisteröintilomakkeessa vaaditut tiedot. Sinun on myös rekisteröinnin jälkeen ylläpidettävä tällaisia tietoja varmistaaksesi, että ne ovat ajan tasalla, käyttämällä rekisteröinnin vahvistussähköpostissa toimitettuja tai Canonin verkkosivustossa julkaistuja linkkejä. Tarkemmat tiedot siitä, miten Canon käyttää ja luovuttaa henkilötietojasi, esitetään jäljempänä kohdassa Rekisteriseloste.

4. Rekisteriseloste

Lisätietoja siitä, miten käytämme kuluttajatietoja, on Kuluttajien yksityisyyspolitiikassa.

5. Vastuuvapauslauseke

Sinä nimenomaisesti hyväksyt ja sitoudut noudattamaan seuraavaa:

Canon -käyttäjätilisi rekisteröinti ja käyttö ja siihen liittyvien Canonin palvelujen käyttö tapahtuvat yksinomaan omalla riskilläsi. Canon -käyttäjätili ja kaikki siihen liittyvät Canonin palvelut tarjotaan "SELLAISINA KUIN NE OVAT" ja "SELLAISINA KUIN NE OVAT SAATAVILLA". Canon ja sen tytäryhtiöt nimenomaisesti kieltävät suurimmassa lain sallimassa laajuudessa kaikki takuut ja ehdot, ilmaistut ja oletetut, joihin sisältyvät niihin kuitenkaan rajoittumatta oletetut takuut ja ehdot myyntikelpoisuudesta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen ja loukkaamattomuudesta.

Canon ja sen tytäryhtiöt eivät takaa, että (a) Canon -käyttäjätilin ja Canonin palvelujen käyttäminen vastaa käyttötarkoitustasi, (b) Canon -käyttäjätili ja Canonin palvelut ovat jatkuvasti käytettävissä, oikea-aikaisia, turvallisia tai virheettömiä tai että (c) tulokset, jotka mahdollisesti saadaan Canon -käyttäjätilin ja Canonin palvelujen käyttämisestä, ovat paikkansapitäviä ja luotettavia.

Mikä tahansa materiaali, joka ladataan tai muutoin hankitaan Canon -käyttäjätilin ja Canonin palvelujen käyttämisen kautta, kuuluu yksinomaisen harkintasi ja vastuusi piiriin. Olet täydessä vastuussa mistä tahansa vahingosta tietokonepalvelimelle tai muulle laitteelle tai tietojen menetyksestä, joka aiheutuu minkä tahansa tällaisen materiaalin lataamisesta.

Mikään Canonilta (sen tytäryhtiöt mukaan luettuina) tai Canon -käyttäjätilin ja Canonin palvelujen käyttämisen kautta saamasi kirjallinen tai suullinen ilmoitus tai tieto ei muodosta minkäänlaista takuuta, jota ei ole näissä ehdoissa nimenomaisesti mainittu.

6. Canonin tavaramerkki

Kenelläkään ei ole oikeutta näyttää eikä millään tavoin käyttää Canonin eikä Canon-konsernin tavaramerkkejä tai logoja ilman Canonin ennalta antamaa kirjallista suostumusta.

7. Sovellettava laki ja oikeuspaikka

7.1 Kohdan 7.2 mukaisesti näihin ehtoihin ja kaikkiin niihin tai Canon -käyttäjätiliin liittyviin riitoihin sovelletaan Englannin ja Walesin lainsäädäntöä, ja kaikki näihin ehtoihin tai Canon -käyttäjätiliin liittyvät riidat ratkaistaan Englannin ja Walesin tuomioistuimissa.

7.2 Kuluttajana sinulla on tarvittaessa mahdollisuus käynnistää oikeuskäsittely paikallisessa tuomioistuimessa omalla kielelläsi. Saat lisätietoja oikeuksistasi paikalliselta kuluttajavirastolta. Nämä säännöt eivät rajoita lakisääteisiä oikeuksia.

8. Canon Europa N.V. -yhtiön tiedot

Canon Europa N.V.
Bovenkerkerweg 59
1185 XB Amstelveen
Alankomaat
Puhelin: 0031 20 545 8545
Faksi: 0031 20 545 8222
Yhtiön rekisteröintinumero: 33166721
Arvonlisäverotunniste: NL005916343B01

9. Tekijänoikeudet

Copyright © Canon Europa N.V. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla olevien tietojen, kuvien ja tavaramerkkien kopioiminen, jakaminen, uudelleenjulkaiseminen tai muuttaminen on ehdottomasti kielletty.