Canon on Tour

Canon on Tour
Göteborg 12-13 maj

Anmäl dig här

Kom och lär dig mer, inspireras och upplev hur historier tar form

Träffa Canon hos Scandinavian Photo

Har du, precis som vi, en passion för bilder och för att låta dina bilder förmedla en historia? När Canon on Tour besöker Scandinavian Photo Expo finns det möjlighet för dig att lära dig nya saker och inspireras till ännu bättre bilder. Med oss på eventet har vi fler kunniga fotografer som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och bästa tips.
Kom och testa att fotografera i studio eller upplev hur det är att ha med sig teleobjektiv ut i naturen. Här finns också möjligheter att få lära sig mer om både utskrifter och att filma.
Hoppas vi ses!

Anmäl dig här

Tarinankertojat

Scandinavian Photo

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade - oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder Scandinavian Photo inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon. Scandinavian Photo Expo har gennem de seneste år blevet ene større og større succes og Canon er derfor glade over at kunne deltage i denne begivenhed.

Program

Fredag den 12 maj kl 8-19
Lördag den 13 maj kl 10-15

Detaljerat program kommer inom kort.  

Canon on Tour är i år en del av Scandinavian Photo Expo i Göteborg och vi ser fram emot två dagar av bilder, inspiration, tips och en levande och interaktiv miljö. Här kan du bl.a träffa Peter Holgersson och Jonas Classon – två av de bästa inom sina kategorier. Kom och lär dig mer – oavsett om du fotograferar natur, porträtt, musik, reklam eller något helt annat. Du träffar även Nicolai Brix som gått från bildjournalistik och stillbilder till att idag arbeta med video. Hoppas vi ses!

Anmäl dig här