See the Nordics through another lens

Tänä kesänä monet alueet kaipaavat vierailijoita – alueet, joilla vierailu ei ole ennen edes juolahtanut mieleesi. Esittelemällä näitä alueita uudessa valossa haluamme olla osaltamme mukana tuomassa viestiä näistä kuvauksellisista kohteista.

Katso kampanjan lisätiedot täällä tai seuraa meitä Instagramissa löytääksesi Pohjoismaiden piilotettuja matkustuskohteita.

TUTUSTU @CANONNORDIC

RF-objektiivien erinomaiset
ominaisuudet

Huippuluokan kuvanlaatu

Ennennäkemätön terävyys täydellä aukolla kuvan kulmiin asti.

Sääsuojaus

Sää- ja pölysuojattu kestävä rakenne.

RF-objektiivikiinnitys

Mahdollistaa linssielementtien sijainnin lähellä kuvakennoa.

Ohjelmoitava säätörengas

Voidaan valita ohjaamaan aukkoa, ISO-herkkyyttä tai mikä parhaiten sopii kuvaustyyliisi.

Artesaanien tekemä

Osaamisen taustalla vähintään 10 vuoden kokemus.

Erittäin nopea

Kameran rungon ja objektiivien välinen kommunikointi mahdollistaa nopean automaattitarkennuksen.

specs

Kesä Stevnsissä

Kun katsot Stevnsia uudesta perspektiivistä, paljastuu monia upeita paikallisia kauppoja ja majoitustiloja, jotka saattaisivat tarvita hieman ylimääräistä huomiota. Hotellit, kuten The Norrmans, upeat ruokapaikat, kuten Mad og Ro, kaikki paikalliset käsityöliikkeet - ja tietysti kauniit maisemat.

Loma Hvalerissa?

Norjan Hvaler tarjoaa runsaasti kauniita maisemia, upeita majoituspaikkoja ja maistuvia ruokapaikkoja. Ainutlaatuiset ravintolat, kuten Hvaler Fisk ja alueet, kuten Papper Havn, ovat hyviä paikkoja pysähtymiseen. Upea arkkitehtuuri veden äärellä on tyypillistä alueelle. Sitä et löydä mistään muualta - ja se näyttää hyvältä kamerassa.

Opi enemmän RF L-sarjan objektiiveista

Annoimme jokaiselle kuvaajalle eri RF-objektiivin, jolla he kuvasivat oman maansa piilossa olevia helmiä. Katso ja kuule heidän matkastaan ja objektiivista.

Lataa kuvat ilmaiseksi ja edistä matkailua alueellasi

Pohjoismaissa on kohteita, jotka tarvitsevat uusia kävijöitä tänä kesänä. Olemme yhdessä upeiden paikallisten valokuvaajien kanssa luoneet kokoelman kauniita kuvia ja videoita. Kokoelma on ilmainen yhden vuoden ajan ja sinä voit käyttää niitä kertoessasi suosikkikohteestasi.

Katso objektiivin läpi yhdessä @sophiabergholm'in kanssa. Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM kätkee sisäänsä paljon hienoja ominaisuuksia - saat parhaat vinkit ja vihjeet @sophiabergholm'ilta kun hän tarkastelee Västervikiä Ruotsissa toisenlaisen objektiivin läpi.

Katso objektiivin läpi yhdessä @julia_kivela'n kanssa. Katso mitä Canon RF 70-200mm F2.8 IS USM tarjoaa ja saa parhaat vinkit ja vihjeet @julis_kivela'lta kun hän katsoo Mathildedalia Suomessa toisenlaisen objektiivin läpi.