KÄYTTÄJIEN LUOMAN SISÄLLÖN KÄYTTÖEHDOT

Pidämme kuvastasi (”sisältö”) ja haluaisimme asettaa sen esille Canonin sosiaalisen median kanavissa, sähköpostimarkkinoinnissamme ja sivustoissamme. Jos annat meille luvan käyttää sisältöäsi ja asettaa sen esille, seuraavissa Käyttöehdoissa määritetään, miten Canon asettaa sisältösi esille.

Kuvasi käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin
Jos käytämme sisältöäsi, vastasuorituksena siitä, että Canon Europa N.V., rekisteröity osoitteeseen Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Alankomaat, sen tytäryhtiöt, konsernin yritykset ja valtuuttamat tahot (yhdessä ”Canon” tai ”me” ja niiden taivutusmuodot) asettaa esille, käyttää ja/tai esittää sisältöäsi kaupallisissa tai ei-kaupallisissa tarkoituksissa, julkaisemme sisältösi ja kerromme sinun olevan sisällön tekijä Canonin sosiaalisen median kanavissa, sähköpostimarkkinoinnissa ja/tai sivustoissa.

Mistä saamme sisältösi
Canon saa sisältösi julkaisustasi sosiaalisessa mediassa, ja sisältö tarjotaan meille sosiaalisen median alustalla JPEG-kuvana tai MP4-videona. Sisältö ei välttämättä ole samanlainen kuin silloin, kun alun perin latasit sen Instagramiin (sitä voidaan esimerkiksi pakata, tai upotetut EXIF-tiedot voivat puuttua). Sisältö esitetään vain Canonin sosiaalisen median kanavissa, sähköpostimarkkinoinnissa ja/tai sivustoissa.

Sinä olet sisältösi omistaja mutta annat meille sen käyttöoikeuden
Sisällön täydet omistusoikeudet säilyvät sinulla, mutta myönnät meille rajoitetun käyttöoikeuden sisällön käyttämiseen ja esittämiseen. Canon pidättää oikeuden päättää harkintansa mukaan sisältösi esittämisestä Canonin sosiaalisen median kanavissa, sähköpostimarkkinoinnissa ja/tai sivustoissa. Meille myöntämäsi rajoitettu käyttöoikeus on maailmanlaajuinen, ei-yksinomainen, peruuttamaton, rojaltiton, siirrettävä lisenssi asettaa esille, käyttää, kopioida, jakaa tai esittää sisältöäsi ja luoda siihen perustuvia jälkiperäisteoksia sisällön sisältämistä materiaaleista. Kuten muutakin verkkoon lisättyä sisältöä, riippumattomat kolmannet osapuolet tai loppukäyttäjät voivat kopioida ja jakaa sisältöä tietämättämme ja ilman lupaamme. Siksi emme ole vastuussa siitä, miten kolmas osapuoli käyttää sisältöäsi.

Kerromme sinun olevan tekijä, jos käytämme sisältöäsi
Sinä myös myönnät meille oikeuden käyttää käyttäjätunnustasi, profiilikuvaasi, nimimerkkiäsi ja/tai kuvaasi sisällön käytön yhteydessä. Canon voi kertoa sinun olevan tekijä sisällön käytön yhteydessä, ja voimme myös mahdollisuuksien rajoissa tarjota linkin sisällön esittävään alkuperäiseen julkaisuusi vastaavassa sosiaalisen median kanavassa.

Ilmoitat meille seuraavaa
Ymmärrämme, että sisältö on sinun alkuperäinen työsi, eikä se riko mitään olemassa olevia immateriaalioikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, liikesalaisuuksia tai sopimusperusteisia oikeuksia, eikä se sisällä mitään, mikä julkaistuna on vilpillistä, häiritsevää, herjaavaa, siveetöntä tai loukkaa oikeuksia yksityisyyteen tai mitään lakeja tai säädöksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on varmistettava, että sinulla on kaikki oikeudet ja suostumus kaikilta kolmannen osapuolen oikeuksien omistajilta sisältöön, ennen kuin annat meille oikeuden käyttää sisältöäsi. Oikeudenhaltija voi olla kolmannen osapuolen tuotemerkki tai yritysnimi, sisällössä näkyvä henkilö tai kuuluisa rakennus.

Kun olet antanut meille luvan käyttää ja asettaa esille sisältöäsi, Canon "OLETTAA OLETUSARVOISESTI", että sinulla on kaikki tarvittavat oikeudet ja että olet saanut suostumuksen sisällössä mahdollisesti näkyviltä henkilöiltä tai tuotemerkeiltä. Canon ei ole vastuussa ja/tai korvausvelvollinen mistään kolmannen osapuolen vaateesta ja/tai kolmansien osapuolten oikeuksien rikkomiseen liittyvistä vaateista sisältösi käyttämisen, esittämisen tai esille asettamisen suhteen ja ohjaa kaikki kolmansien osapuolten vaateet sinulle.

Voimassaoloaika
Tämän sopimuksen voimassaoloaika alkaa sinä päivänä, jolloin vahvistat, että Canon saa käyttää sisältöäsi näiden Käyttöehtojen mukaisesti, ja jatkuu siihen asti, kunnes me päätämme sen. Voit pyytää voimassaoloajan päättämistä kirjallisesti lähettämällä pyyntösi osoitteeseen socialmedia@canon-europe.com

Voimme ottaa yhteyttä sinuun
Saatamme ottaa yhteyttä sinuun koskien sisältöä esimerkiksi siinä tapauksessa, että haluamme asettaa sisältösi esille muilla tavoin. Hyväksyt sen, että Canon tai sen nimittämä edustaja ottaa yhteyttä sinuun Canonin sosiaalisen median virallisten kanavien kautta.

Tähän sopimukseen sovellettava lainsäädäntö
Näiden Käyttöehtojen tulkintaan käytetään ja sisällön käyttämiseen tai esittämiseen liittyviä mahdollisiin riitoihin sovelletaan Englannin ja Walesin lainsäädäntöä.