canon cameras mirrorless

Peilitön kamera vai järjestelmäkamera? 

Tutustu molempien parhaisiin puoliin

Kaikki tarvittavat tiedot sopivan kameran valitsemiseen

Löydä sopivin kamera

Jos haluat tutustua kameroihin, joiden objektiivia voi vaihtaa, tai etsit luovaan kuvaukseen parhaiten sopivaa kameraa, voit valita joko pienikokoisen peilittömän EOS M -kameran tai digitaalisen EOS-järjestelmäkameran. Molempien tekniikka ja kuvanlaatu ovat huippuluokkaa, ja molemmat soveltuvat luovaan kuvaukseen. Lisäksi molempiin on saatavilla monipuolinen valikoima lisävarusteita ja EOS-objektiiveja. Tämän oppaan avulla löydät itsellesi sopivimman kameran.

eos m5 ambient comparison

Aloittelevalle kuvaajalle

Voit tutustua EOS-kameralla kuvaamiseen ja kokeilla luovia ratkaisuja helppokäyttöisillä EOS M10- ja 1300D -malleilla. Kameroiden helppojen toimintojen, vaihdettavien objektiivien ja suuren 18 megapikselin kennon ansiosta pääset helposti alkuun. Voit jakaa laadukkaat kuvat ja videot kätevästi Wi-Fi-yhteydellä.

eos m10 eos 1300d

EOS M10

Pienikokoinen EOS M10 on kevyt ja monipuolinen ja kulkee kätevästi mukana missä tahansa. Voit valita kameran väri- ja kotelovalikoimasta tyyliisi sopivan. Älypuhelimeen tai kompaktikameraan verrattuna voit kuvata helppokäyttöisellä kameralla huippulaadukkaita kuvia entistä monipuolisemmin kameran vaihdettavien objektiivien ansiosta. Kääntyvän kosketusnäytön kautta myös selfieiden kuvaaminen on helppoa.

Lue lisää

eos m10 sample alina rudya
Laitteisto: EOS M10
 • f/4.5
 • 1/40
 • 2000

EOS 1300D

Helppokäyttöinen ja monipuolinen EOS 1300D -kamera on aloittelevan kuvaajan täydellinen kumppani. Kuvatessasi opit koko ajan lisää ja voit leikitellä kameran luovilla toiminnoilla ja hallita kameraa itse tai käyttää automaattisia toimintoja ja keskittyä pelkästään kuvaamiseen.

Lue lisää

gull sample a2 creative filters off
Laitteisto: EOS 1300D
 • f/3.5
 • 1/100
 • 400

Kuvaamisen seuraava askel

Pieni ja kätevästi mukana kulkeva EOS M3 ja monipuolinen EOS 760D ovat hyviä vaihtoehtoja, jos tunnet jo valokuvauksen perusteet ja haluat kokeilla uusia toimintoja ja kuvaustapoja tai haluat entistä tehokkaamman ja monipuolisemman kameran. Molemmissa kameroissa on 24,2 megapikselin kenno, kääntyvä kosketusnäyttö ja kätevä Wi-Fi-yhteys kuvien jakamista varten. Voit kuvata laadukkaita kuvia automaattisissa tiloissa tai ohjata kameraa haluamallasi tavalla manuaalisesti.

eos m3 eos 760d

EOS M3

Järjestelmäkameran kaltainen EOS M3 on pienikokoinen ja tehokas ja kulkee kätevästi mukana. Kameralla saat huippulaadukkaat kuvat helposti. Voit ikuistaa tärkeät hetket helposti ja leikitellä monipuolisilla luovilla toiminnoilla. Lisäämällä kameraan lisävarusteena myytävän elektronisen etsimen voit kokeilla erilaisia rajauksia.

Lue lisää

eos m3
Laitteisto: EOS M3
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 760D

Järjestelmäkameran kaltaisen EOS 760D -kameran monipuolisilla toiminnoilla voit viedä valokuvauksen uudelle tasolle. Monipuolisen kameran edistyneen 19 pisteen automaattitarkennusjärjestelmän ansiosta nopeasti liikkuvia kohteita on helppo seurata ja saat upeat kuvat niin urheilutapahtumissa kuin kuvatessasi muoto- ja maisemakuvia. Kääntyvän kosketusnäytön kautta voit kuvata videoita eri näkökulmista.

Lue lisää

eos 760d sample
Laitteisto: EOS 760D
 • f/4.0
 • 1/2500
 • 200

Edistyneelle kuvaajalle

Canonin edistyneet ja monipuolisilla yhteyksillä varustetut 24,2 megapikselin EOS-kamerat vapauttavat sinut kokeilemaan erilaisia kuvauskohteita ja -tekniikoita ja kehittämään luovuuttasi uusilla tavoilla. EOS M5- ja EOS 80D -kameroiden huipputoiminnoilla hallitset kameraa saumattomasti ja kuvaat entistä nopeammin. Entistä laadukkaamman ja tehokkaamman kameran nopeat automaattitarkennusjärjestelmät ja jatkuva kuvaus 7 kuvan sekuntinopeudella vievät valokuvauksen ja videokuvauksen uudelle tasolle.

eos m5 eos 80d

EOS M5

EOS M5 -kamerassa yhdistyvät Canonin kompakti- ja järjestelmäkameroiden parhaat puolet, tehokkuus ja pieni koko. Siksi se sopii erityisen hyvin kaupunkikuvaukseen. Tarkan keskitetyn elektronisen etsimen ansiosta kamerassa on aidon EOS-kameran tuntu. Perinteistä järjestelmäkameraa pienempi kamera on yhteensopiva EOS-kameroiden objektiivien kanssa ja siksi hyvä valinta toiseksi kameraksi niille, joilla on jo ennestään EOS-kamera.

Lue lisää

eos m5 sample gail tibbon
Laitteisto: EOS M5
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 80D

Tehokkaan ja monipuolisen EOS 80D -kameran intuitiivisilla toiminnoilla vapautat luovuutesi ja kuvaat huippulaadukkaat kuvat ja videot ihmisistä ja maisemista, urheilutapahtumissa, kaupungin kaduilla, matkoilla ja heikossa valaistuksessa. Kameran monipuolisilla ja innovatiivisilla tekniikoilla hallitset kuvausta saumattomasti ja saat huippulaadukkaat kuvat kaikissa tilanteissa.

Lue lisää

eos 80d sample
Laitteisto: EOS 80D
 • f/9.0
 • 1/125
 • 200

Tarvitsetko lisää apua?

Pyydä meiltä apua sopivan kameran valinnassa.