boy-and-girl-looking-at-laptop_New.jpg

Kysymykset ja vastaukset

Milloin käteishyvitys maksetaan?

Canon pyrkii maksamaan hyvityksen pankkisiirrolla 28 päivän kuluessa asianmukaisen käteishyvityshakemuksen vastaanottamisesta, EI 28 päivän kuluessa ostopäivästä. Mikäli käteishyvityshakemuksen tiedot ovat puutteellisia tai virheellisiä, käsittely viivästyy, sillä pankkisiirto tehdään 28 päivän kuluessa siitä, kun Canon on vastaanottanut kaikki asianmukaiset virheettömät tiedot. Canonia ei voida pitää vastuussa jälleenmyyjien/myyjien antamista virheellisistä tiedoista, joiden mukaan asiakkaat saisivat maksun 28 päivän kuluessa ostopäivästä.

Miten voin tietää, viivästyykö hakemukseni virheellisten tai puuttuvien tietojen takia?

Kun olet rekisteröitynyt verkossa Canonin käteishyvityskampanjaan, saat sähköpostivahvistuksen, joka sisältää viitenumerosi sekä henkilökohtaiset kirjautumistietosi verkkosivustolle, jolla voit tarkistaa hakemuksesi tilan ja käsittelyn vaiheen. Jos olet rekisteröinyt virheellisiä tietoja, näet sen kyseisellä sivustolla. Lisäksi saat sähköpostiviestin, jossa sinulle kerrotaan vielä tarvittavista tiedoista. Nopein tapa toimittaa puuttuvia tietoja meille on kirjautua kyseiselle sivustolle ja päivittää tiedot.

Mitä tiedostomuotoja voin käyttää siirtäessäni asiakirjoja osana rekisteröintiä ja onko tiedostojen koolle rajoituksia?

Huomaa! Tiedoston enimmäiskoko on 4 Mt. Voit siirtää ainoastaan JPG-, TIF- ja PDF-tiedostoja.

Mistä voi tietää, milloin maksu suoritetaan?

Kun hakemus on hyväksytty, aloitamme maksun käsittelyn ja ilmoitamme sinulle sähköpostitse aiotun päivämäärän, johon mennessä maksu suoritetaan ilmoittamallesi pankkitilille.

Miten maksu näkyy pankkitililläni?

Käteishyvitysmaksut tehdään myyntikampanjan nimissä, joten maksutiedoissa lukee luultavimmin myyntikampanja eikä Canon.

Maksoin tuotteen luottokortilla. Miksi maksua ei voida vain hyvittää suoraan samalle luottokortille?

Canonin käteishyvitysmaksuja voidaan tällä hetkellä tehdä ainoastaan pankkisiirtona pankistamme asiakkaan rekisteröinnin yhteydessä ilmoittamalle pankkitilille.

Mitä teen, jos alun perin ilmoittamani tilitiedot muuttuvat Canonin käteishyvityskampanjaan rekisteröitymisen jälkeen ja haluan päivittää tiedot?

Voit päivittää pankkitietojasi milloin tahansa kirjautumalla sisään asiakkaille tarkoitettuun verkkoseurantajärjestelmään kirjautumistiedoillasi. Se on kaikkein turvallisin tapa päivittää tietoja. Mikäli tilitietosi ovat muuttuneet lähellä aiottua maksupäivää, ilmoita meille myös puhelimitse tietojen päivityksestä, jotta maksua ei suoriteta vanhalle tilille.

Tilasin Canon-tuotteen kampanjan mukaisessa määräajassa, mutta tuote ei saavu / jälleenmyyjä ei voi toimittaa tuotetta ennen määräajan umpeutumista. Voinko silti hakea käteishyvitystä?

Säilytä tilausvahvistus (jonka päivämäärä on kampanja-aikana) ja lähetä se yhdessä laskusi kanssa, kun täytät hakemuksen. Viimeisen sallitun ostopäivämäärän jälkeen on yhden kuukauden jatkoaika, joten voit toimittaa asiakirjasi.

Mikä katsotaan hyväksyttäväksi ostotodisteeksi?

Myymäläostosten osalta Canonille on toimitettava kuittikopio, josta käy ilmi maksu ja tuotteen sarjanumerotiedot.

Verkko-ostosten osalta Canonille on toimitettava tilausvahvistuksen kopio, tuotteen sarjanumerotiedot sekä myymälä- ja tuotetiedot.

Mitä verkkohakemuslomakkeessa tarkoitetaan maksutavalla?

Tällä viitataan siihen, miten maksoit tuotteen hankkiessasi sen.

Missä on tuotteen sarjanumero?

NAPSAUTTAMALLA TÄTÄ LINKKIÄ [http://www.canon.co.uk/Support/Consumer_Products/where_to_find_your_serial_number/] saat ohjeet, joiden avulla löydät oman tuotteesi sarjanumeron. Huomaa, että sarjanumero EI OLE sama kuin EAN-koodi/viivakoodi. Alla olevassa kuvassa on EAN-koodi/viivakoodi, joka sijaitsee yleensä tuoterasian sivussa. Se EI OLE tuotteen sarjanumero, joka sinun on ilmoitettava hakemuksen hyväksymistä varten. Sarjanumero sijaitsee itse tuotteen rungossa. Sarjanumeron etsimisessä voit käyttää apuna opastamme.

Miksi sähköpostiosoitettani ei tunnistettu, kun rekisteröin objektiivin käteishyvitystä varten?

Kameran ja kampanjaluettelossa mainittujen objektiivien rekisteröintiin on käytettävä SAMAA sähköpostiosoitetta.

Siten kameraostoksesi tunnistetaan ja yhdistetään objektiiviostokseesi.

Onko minun maksettava verot vai voinko saada ALV:n takaisin käteishyvityksenä?

Osallistujat vastaavat itse lain edellyttämien verojen maksamisesta, eikä Canon ole vastuussa osallistujille heidän veronmaksunsa laiminlyönnistä tai viivästymisestä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista.

Canon ei myöskään voi antaa veroilmoitusohjeita. Pyydä neuvoa alueesi veroviranomaisilta.

Entä jos pankkini veloittaa minulta maksun käteishyvityksen suorittamisesta?

Canon siirtää asiakkaan tilille täsmälleen ilmoitetun mukaisen summan paikallisessa valuutassa, mutta Canon ei vastaa mahdollisista pankkikuluista. Mikäli vastaanottajan pankki veloittaa tapahtumasta maksun/palkkion, siitä vastaa kuluttaja.

  • Canon
  • Kamerat
  • ...
  • Usein kysyttyjä kysymyksiä EOS R -kampanjasta