L-series EOS R & EF Lenses

Canon RF-objektiivit

Tutustu uutuuksiin

Pitkän kehitystyön tulos

EOS R -järjestelmä ja RF-kiinnitys nostavat perinteisen EOS-tekniikan täysin uudelle tasolle. EOS R -järjestelmän kehittämisessä on huomioitu uusimpien teknologiainnovaatioiden lisäksi käyttäjiltä saatu palaute, joten järjestelmästä on pyritty luomaan mahdollisimman helppokäyttöinen ja yhteensopiva tulevaisuudessakin julkaistaviin objektiiveihin.

Korkealaatuinen rakenne

RF-objektiivin kiinnitys mahdollistaa uudenlaisen optisen rakenteen, jossa suuretkin objektiivielementit voidaan sijoittaa lähelle kuva-anturia ja sallivat valon pääsyn suoraan valokennoon. Lopputuloksena on vähemmän optisia vääristymiä ja entistäkin parempi kuvanlaatu.

Canon The RF mount

Suunniteltu joustavaksi

Objektiivikiinnityksen lyhyt takatarkennus ja 54 mm läpimitta antavat Canonin suunnittelijoille uudenlaisen vapauden luoda seuraavan sukupolven optiikkaratkaisuja – järjestelmän kokoa voidaan pienentää heikentämättä kuvanlaatua ja kameran suorituskykyä.

Canon eos r back folts

Vuoden 2019 uutuudetCanon laajentaa EOS R -järjestelmää julkaisemalla kuusi uutta täyden kennokoon RF-objektiivia vuoden 2019 aikana.

Muuta kiinnostavaa