L-series EOS R & EF Lenses

Canon RF-objektiivit

Tutustu uutuuksiin

Vuoden 2020 uutuudet

Canon julkaisee EOS R -järjestelmään useita uusia objektiiveja ja polttovälin muuttajia, kuten L-sarjan RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, RF 600mm F11 IS STM ja RF 800mm F11 IS STM. Tämän lisäksi Canon vahvistaa, että vuoden 2020 aikana on tarkoitus esitellä lisää uusia RF-objektiiveja.

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut EOS R -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat EOS R -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Rekisteröidy nyt

Pitkän kehitystyön tulos

EOS R -järjestelmä ja RF-kiinnitys nostavat perinteisen EOS-tekniikan täysin uudelle tasolle. EOS R -järjestelmän kehittämisessä on huomioitu uusimpien teknologiainnovaatioiden lisäksi käyttäjiltä saatu palaute, joten järjestelmästä on pyritty luomaan mahdollisimman helppokäyttöinen ja yhteensopiva tulevaisuudessakin julkaistaviin objektiiveihin.

Korkealaatuinen rakenne

RF-objektiivin kiinnitys mahdollistaa uudenlaisen optisen rakenteen, jossa suuretkin objektiivielementit voidaan sijoittaa lähelle kuva-anturia ja sallivat valon pääsyn suoraan valokennoon. Lopputuloksena on vähemmän optisia vääristymiä ja entistäkin parempi kuvanlaatu.

Canon The RF mount

Suunniteltu joustavaksi

Objektiivikiinnityksen lyhyt takatarkennus ja 54 mm läpimitta antavat Canonin suunnittelijoille uudenlaisen vapauden luoda seuraavan sukupolven optiikkaratkaisuja – järjestelmän kokoa voidaan pienentää heikentämättä kuvanlaatua ja kameran suorituskykyä.

Canon eos r back folts

Muuta kiinnostavaa