Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM verrattuna…

…älypuhelimiin, kompaktikameroihin ja kiikareihin.
CANON POWERSHOT ZOOM

PowerShot ZOOM on uudenlainen kamera Canonilta. Tehokas pitkä objektiivi pienikokoisessa rungossa tuo suosikkikohteesi lähemmäs uudella tavalla ja vangitsee enemmän yksityiskohtia kuin monet älypuhelimet.

100 mm:n 400 mm:n ja 800 mm:n¹ askel-zoom on pakattu PowerShot ZOOM -kameran runkoon, joka ei ole tietokoneen hiirtä suurempi, mutta tarjoaa ainutlaatuisen kuvauskokemuksen. Kompakti kamera sopii käteen paremmin kuin älypuhelin ja pystyy tallentamaan rikkaita, yksityiskohtaisia kuvia ja Full HD -videoita kaukana olevista kohteista. Erinomainen Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys, kätevä USB-C-lataus, tehokas kuvanvakautus ja vaikuttava 10 kuvan sekuntinopeuden jatkuva kuvaus tekevät kamerasta täydellisen perhehetkien, urheilutapahtumien ja kotipuutarhan luonnon tallentamiseen vaivattomalla täysautomaatiikalla.

PowerShot ZOOM -kameralla otettuja kuvia

PowerShot ZOOM -kameralla otettuja kuvia

PowerShot ZOOM -kameralla otettuja kuvia

Aito pitkän objektiivin teho pienikokoisessa rungossa

PowerShot ZOOM on kuin käteen sopiva taskuteleskooppi, jolla voi kuvata valokuvia ja Full HD -videota askel-zoomin avulla. Askel-zoomissa on kaksi optista polttoväliä – 100 mm tai 400 mm – ja kaksinkertainen digitaalinen jatke, joka jatkaa polttoväliä 800 mm:iin asti. Zoomien välillä on helppo vaihdella nopeasti ja kätevästi reaaliajassa, joten voit nähdä kaukana olevat kohteet lähempää ilman, että joudut irrottamaan katsettasi etsimestä. Etsin on erittäin selkeä ja sitä on helppo käyttää kirkkaassa päivänvalossa, sillä se ei heijasta, toisin kuin puhelimen näyttö.

Kun haluat seuraavan kerran vangita kaukana olevan hetken, voit jättää puhelimen taskuusi. Älypuhelimilla saa upeita tuloksia lähietäisyydeltä, mutta usein kuvien laatu kärsii silloin, kun niitä otetaan pitkän etäisyyden päästä. Älypuhelimet mainostavat toisinaan pitkän polttovälin ominaisuuksiaan, mutta niiden ohuen muotoilun takia kuvien ja videoiden tallentaminen pitkän etäisyyden päästä tapahtuu yhdistelemällä vaihtoehtoisia tekniikoita, kuten digitaalista zoomia, hybridizoomia ja taitettua optiikkaa. Tämä tarkoittaa, että kuvanvakautus on rajallista eikä kuvanlaatu usein yllä aidolla Canon-objektiivilla varustetun kameran kuvanlaadun tasolle.

PowerShot Zoom -kameraa on helppo käyttää myös yhdellä kädellä. Sinun ei tarvitse miettiä mitä kamerasovellusta käytät älypuhelimella eikä sinun tarvitse rajata kuvaa kahden sormen nipistys-zoomauksella ja ottaa riskiä, että koko hetki menee ohi. PowerShot ZOOM-kameralla kuvaat vaivattomammin, sillä kamera tallentaa silmänräpäyksessä kaikki ohikiitävät hetket.

Älypuhelimen tavoin myös PowerShot ZOOM kulkee mukana taskussa, sillä se on kevyt ja pienikokoinen toisin kuin tavalliset kamerat. Kun otat kameran pois taskusta, voit pitää sitä kätevästi kädessä mukana tulevan rannehihnan ansiosta. Ja kun olet valmis jakamaan kuvasi, voit yhdistää kameran helpostiCanon Connect -sovellukseen.

CANON POWERSHOT ZOOM

Canon Camera Connect -sovelluksen avulla ladattavien kuvien jakaminen yhteisöpalveluissa on nopeaa ja vaivatonta.

Pienempi, kevyempi ja yksinkertaisempi vaihtoehto kompaktille zoomille

Zoom-matkakameroissa on erittäin tehokas teleobjektiivi ja upea kuvanlaatu. Suuremman kokonsa ja painonsa takia ne eivät kuitenkaan ole aina käytännöllisiä – ainakaan monet eivät mahdu taskuun. PowerShot ZOOM on täydellinen valinta silloin kun et tahdo kantaa ylimääräisiä varusteita kävellessäsi ulkona tai haluat jotain kaunista ja huomaamatonta, joka päästää sinut lähemmäs hetkeä. Nopea PowerShot ZOOM zoomaa hetkessä, joten voit vangita helposti kaukaisia kohteita ja yksityiskohtia. Voit vain käynnistää kameran ja sommitella ja ottaa kuvan, sillä kamerassa ei ole hankalia valikkoja, vaan selkeä näppäinasettelu.

CANON POWERSHOT ZOOM

PowerShot ZOOM -kameran etu on nopeus. Täysautomaattisella kameralla voit vain sommitella kuvan ja painaa laukaisinta ilman, että sinun täytyy miettiä asetuksia. Kameran tehokas DIGIC 8 -suoritin hoitaa ajattelun puolestasi, joten voit vain nauttia hetkestä ja kuvata erittäin yksityiskohtaisia kuvia ja Full HD -videoita kameran 12 megapikselin CMOS-kennolla. Jatkuvan kuvauksen (10 kuvaa sekunnissa) ansiosta kamera sopii loistavasti eläinten tai leikkivien lasten kuvaamiseen kohdetta häiritsemättä niin puistossa kuin kotonakin.

Yhtä tehokas kuin kiikarit, mutta paljon monipuolisempi

Olet ehkä harkinnut ostavasi jonkin Canonin upeista kuvanvakaimilla varustetuista kiikareista. PowerShot ZOOM -kameran telekuvaus, valokuvaus ja Full HD -videokuvaus sekä muut upeat lisäominaisuudet tekevät kuitenkin kamerasta tärkeän kumppanin ulkoseikkailuihin. Voit esimerkiksi yhdistää kameran puhelimeesi ja lisätä geotunnisteita kuviin, joita olet ottanut seikkailuistasi. Voit jopa jakaa kamerasi näkymän, niin, että muut näkevät saman kuin sinä, joten voit nauttia hetkestä ja vangita rikkaita ja yksityiskohtaisia kuvia. Lisäksi voit jakaa muistosi paikan päällä. Ihanteellinen koulun urheilutapahtumiin, rentoon villieläinten bongaukseen sekä lintujen ja kotipuutarhan luonnon tallentamiseen. Nopeassa ja kevyessä kamerassa on kolme erilaista suurennussuhdetta, joiden välillä voit vaihdella nopeasti. Kamera käynnistyy erittäin nopeasti, joten hetken koittaessa voit vain napata kameran käteesi ja aloittaa kuvaamisen.

PowerShot ZOOM
Mies liittää Canon PowerShot ZOOM -kameransa matkapuhelimeensa ja jakaa kuvia

Yhteenveto

Kuten olet huomannut, PowerShot ZOOM pystyy tuottamaan etäältä laadukkaampaa jälkeä kuin useimmat älypuhelimet. Ja toisin kuin kiikarit, se pystyy vangitsemaan hetket samalla kun nautit kokemastasi. Kameran voi yhdistää puhelimeen, ja se päästää sinut lähemmäs kohdetta uudella ja jännittävällä tavalla. Voit yhtä aikaa sekä elää hetkessä että vangita sen. Helppokäyttöisten ominaisuuksiensa ja nopean toimintavalmiuden ansiosta kamera on täydellinen taskuteleskooppi, joka on aina saatavilla.

Yhteenveto eduista

• Kolmen askeleen zoomissa on loistava optinen suurennus2, jonka ansiosta voit taltioida tapahtumat jopa satojen metrien päästä.
• Kuvaa videoita Full HD -tarkkuudella tai ota 12 megapikselin valokuvia. Nelisuuntainen optinen kuvanvakain, silmiä säästävä Powered IS -kuvanvakain ja 2,36 megapikselin etsin takaavat loistavat tulokset.
• Taltioi dynaamisia luontokuvia 10 kuvaa/s ottavan jatkuvan kuvauksen ansiosta. Esimerkiksi lentävän linnun siivet tallentuvat kuvaan terävinä.
• Pienen kokonsa, USB-C-latauksen3 ja pitkän käyttöaikansa ansiosta kamera kulkee mukana taskussa tai kädessä, jotta ehdit tallentaa kaikki tärkeät perheen ja luonnon parissa vietetyt hetket.
• Täysautomaattinen kamera laajentaa näköpiiriäsi kauniisti ja yksinkertaisesti. Katsele kohteita kirkkaan etsimen kautta ja muuta perusasetuksia helposti yksinkertaisessa valikossa.
• Jaa reaaliaikainen näkymä kamerastasi ja tallenna muistoja Canon Camera Connect -sovelluksella. Yhdistä Wi-Fi-verkkoon ja lisää kuviisi geotunnisteita älypuhelimen Bluetooth®4 -yhteyden kautta.

Vastaavat tuotteet

  1. Ilmoitetut polttovälit vastaavat 35 mm:n kinofilmiä.
  2. Suurennus on 1.2x / 4.8x / 9.6x (erikseen) kun polttoväli on 100/400/800 mm. Ilmoitetut polttovälit vastaavat 35 mm:n kinofilmiä, ja 800 mm:n polttoväli on digitaalisesti kaksinkertaiseksi zoomattu 400 mm:n optinen polttoväli.
  3. Kameran mukana ei toimiteta laturia. Lataamiseen tarvitaan USB PD -yhteensopiva virtalähde (vähintään 5 V, 1,5 A), jossa on USB Type-C -liitäntä sekä laitteen mukana toimitettu Type-C–Type-C-USB-kaapeli. Video- ja valokuvauksen aikana kamera käyttää virtaa, mutta ei lataa sisäistä akkua. Canon PD-E1 -akun latausaika on noin 1 tunti 50 minuuttia.
  4. Kamera tukee Bluetooth® low energy -tekniikkaa. Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Canon Europe Ltd. käyttää niitä lisenssin nojalla. Muut tuotemerkit ja -nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä. Wi-Fi® on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tuotemerkki.
    Bluetooth®‑sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Canon Inc. käyttää niitä lisenssin nojalla. Muut tuotemerkit ja -nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä.