HYBRIDIKATSAUS: VAIKUTUS TYÖNTEKIJÖIDEN JA IT-OSASTON KOKEMUKSEEN

Mitä työntekijöiden ja IT-osaston keskuudessa oikeasti ajatellaan hybridityöskentelystä?

Lue, mitä 3 008 IT-päättäjää ja loppukäyttäjää seitsemällä Euroopan markkina-alueella ajattelevat muun muassa etätyöskentelystä, pilvipalvelujen käyttöönotosta ja kyberturvallisuudesta. Lukemalla raportin Hybridikatsaus: vaikutus työntekijöiden ja IT-osaston kokemukseen saat tietää uusimmista tilastoista ja analyyseista, jotka voivat auttaa päätöksenteossa tulevaisuuden digitaalisen työympäristön suhteen.
LUE RAPORTTI NYT

Mitä työntekijöiden ja IT-osaston keskuudessa oikeasti ajatellaan hybridityöskentelystä?

YLEISKATSAUS

Hybridimaailmassa menestyminen on mahdollista

Yritysjohtajien on otettava huomioon monia tekijöitä henkilöstön ja prosessien osalta, jotta tehokkaiden hybriditoimintojen luominen on mahdollista – niin tietoturva, tuottavuus, yhteistyö ja asiakaskokemus kuin uudetkin prioriteetit, kuten vastuullisuus ja työntekijäkokemus huomioiden.

Lue seuraavista osioista, miten voit auttaa pysymään mukana nopeatahtisimmassa organisaatiomuutoksessa koskaan.

Laajenna ymmärrystäsi hybridistä – mitä kannattaa kysyä?

Nyt kokemamme digitalisaatio tarkoittaa, että paluuta vanhaan ei ole, ja että kiinnostus digivetoiseen muutokseen kasvaa entisestään. Varmista yrityksesi valmistautuminen tulevaisuuteen sekä sitoutunut ja tuottava työvoima lukemalla e-kirja Hybridiliiketoiminta nyt: yhdeksän kysymystä, jotka näyttävät suuntaa uudessa työmaailmassa.
Aloita lukeminen

Hybridityö kohtaa tietoturvan – tiedätkö, miten suurimpiin haasteisiin vastataan?

Hybridityö on muuttanut merkittävästi sitä, kuinka tieto liikkuu organisaatioiden läpi. Monien työntekijöiden arvostama joustavuus kuitenkin luo IT-osaston harmiksi kyberturvallisuus- ja säädöstenmukaisuushaasteita. Saat lisätietoja uusiin organisaatiotasi kohtaaviin uhkiin vastaamisesta lukemalla e-kirjan Hybridityöskentely nyt: Tietoturva hybridityöympäristössä.
Aloita lukeminen

Hybridikatsaus: vaikutus työntekijöiden ja IT-osaston kokemukseen

Viimeisin ja kattavin raporttimme hybridityöskentelyn vaikutuksista Euroopassa tarjoaa 1 791 loppukäyttäjän ja 1 217 IT-päättäjän näkökulmia. Valmistaudu tulevaisuuteen hyödyntämällä laadullisia ja määrällisiä näkemyksiä ja analyyseja.
Lue raportti nyt

Lue lisää

Ota selvää, miten yhteistyö Canonin kanssa voi hyödyttää liiketoimintaasi nyt ja tulevaisuudessa