HYBRIDIKATSAUS: VAIKUTUS TYÖNTEKIJÖIDEN JA IT-OSASTON KOKEMUKSEEN

Mitä työntekijöiden ja IT-osaston keskuudessa oikeasti ajatellaan hybridityöskentelystä?

Lue, mitä 3 008 IT-päättäjää ja loppukäyttäjää seitsemällä Euroopan markkina-alueella ajattelevat muun muassa etätyöskentelystä, pilvipalvelujen käyttöönotosta ja kyberturvallisuudesta. Lukemalla raportin Hybridikatsaus: vaikutus työntekijöiden ja IT-osaston kokemukseen saat tietää uusimmista tilastoista ja analyyseista, jotka voivat auttaa päätöksenteossa tulevaisuuden digitaalisen työympäristön suhteen.
LUE RAPORTTI NYT

YLEISKATSAUS

Hybridimaailmassa menestyminen on mahdollista

Yritysjohtajien on otettava huomioon monia tekijöitä henkilöstön ja prosessien osalta, jotta tehokkaiden hybriditoimintojen luominen on mahdollista – niin tietoturva, tuottavuus, yhteistyö ja asiakaskokemus kuin uudetkin prioriteetit, kuten vastuullisuus ja työntekijäkokemus huomioiden.

Lue seuraavista osioista, miten voit auttaa pysymään mukana nopeatahtisimmassa organisaatiomuutoksessa koskaan.

Laajenna ymmärrystäsi hybridistä – mitä kannattaa kysyä?

Nyt kokemamme digitalisaatio tarkoittaa, että paluuta vanhaan ei ole, ja että kiinnostus digivetoiseen muutokseen kasvaa entisestään. Varmista yrityksesi valmistautuminen tulevaisuuteen sekä sitoutunut ja tuottava työvoima lukemalla e-kirja Hybridiliiketoiminta nyt: yhdeksän kysymystä, jotka näyttävät suuntaa uudessa työmaailmassa.
Aloita lukeminen
Office professional getting a handle on hybrid working.

Hybridityö kohtaa tietoturvan – tiedätkö, miten suurimpiin haasteisiin vastataan?

Hybridityö on muuttanut merkittävästi sitä, kuinka tieto liikkuu organisaatioiden läpi. Monien työntekijöiden arvostama joustavuus kuitenkin luo IT-osaston harmiksi kyberturvallisuus- ja säädöstenmukaisuushaasteita. Saat lisätietoja uusiin organisaatiotasi kohtaaviin uhkiin vastaamisesta lukemalla e-kirjan Hybridityöskentely nyt: Tietoturva hybridityöympäristössä.
Aloita lukeminen
Hybrid work meets security

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hybridikatsaus: vaikutus työntekijöiden ja IT-osaston kokemukseen

Viimeisin ja kattavin raporttimme hybridityöskentelyn vaikutuksista Euroopassa tarjoaa 1 791 loppukäyttäjän ja 1 217 IT-päättäjän näkökulmia. Valmistaudu tulevaisuuteen hyödyntämällä laadullisia ja määrällisiä näkemyksiä ja analyyseja.
Lue raportti nyt

Lue lisää

Ota selvää, miten yhteistyö Canonin kanssa voi hyödyttää liiketoimintaasi nyt ja tulevaisuudessa