PALVELUT JA RATKAISUT

Kokoustilakonseptit

Canon on huipputasoisten AV-ratkaisujen asiantuntija, jonka palvelumalli nostaa viestinnän ja audiovisuaalisen hurmaamisen uudelle tasolle.

esitystekniikka

Toimintavarma kokousympäristö parantaa yritysimagoa

Kun tietää tekniikan toimivan, voi keskittyä vahvaan sisältöön. Canonin esitystekniikan palveluratkaisut on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan yrityksesi digitaalista viestintää. Ajan ja rahan säästön lisäksi toimintavarma kokousympäristö parantaa yritysimagoa, lisää tuottavuutta sekä mahdollistaa visuaalisesti rikkaan vaikuttamisen.

Huoleton AV-ratkaisu, joka toimii aina

Canonin AV-ratkaisut suunnitellaan juuri yrityksesi tarpeiden ja toiveiden mukaan. Canon-palvelusopimus puolestaan varmistaa, että organisaatiosi voi keskittyä omaan osaamiseensa, ilman huolia neuvottelutilojen tai digitaalisten infojärjestelmien ylläpidosta, huollosta ja kehittämisestä. Katso miten Vierumäen Urheiluopiston AV-ympäristö viritettiin huippukuntoon.

Moderni kokonaisuus tuo monia hyötyjä

On tutkittu, että yksi ihminen tuhlaa kokoustekniikan tuomiin tekniisiin ongelmiin noin 26 minuuttia joka viikko. Vuoden aikana tämä aiheuttaa 100 hengen organisaatiossa 2 000 hyödytöntä työtuntia. Lue infografiikastamme miten toimintavarma AV-ympäristö näkyy sekä tekemisessä että budjetissa.

moderni esitystekniikka

Neuvottelutila saa tehdä vaikutuksen

Canonin esitystekniikan ratkaisu voi kattaa kuvan, äänen, valojen ja ohjausjärjestelmien lisäksi myös kokoustilojen sisustuksen räätälöinnin. Valmiiksi suunnitellut konseptitilat tarjoavat helppoutta ja moderneja mahdollisuuksia useimpien yritysten tarpeisiin, mutta jos audiovisuaalinen viestintä halutaan viedä lähes taiteen tasolle, me teemme myös sen.

Kokoustilakonseptit

Canonin palvelukonsepti tarjoaa asiantuntemusta ja helppoutta AV-ympäristön uudistamiseen. Nopea ja luotettava suunnittelu-, asennus- ja käyttöönottopalvelu varmistavat, että projekti etenee aikataulussa. Ylläpitopalvelu puolestaan takaa, että kokoustilat tarjoavat aina miellyttävän käyttökokemuksen ja tekevät kokouksista entistä sujuvampia.

Katso myös

vierumaki case

Vierumäen AV-uudistus

Vierumäen Urheiluopisto nosti Canonin kanssa kaikkien kokous- ja auditoriotilojensa esitystekniikan huipputasolle.

article

Kun tykki tökkii, rahaa palaa

Toimimattoman AV-ympäristön tekniset ongelmat voivat maksaa 100 hengen organisaatiolle 70 000 euroa vuodessa.

esitystekniikka

Esitystekniikan ratkaisut

Canonilta saat parhaat ratkaisut ja palvelut esitystekniikan eri osa-alueille.

Työskentele tehokkaammin Canonin innovatiivisten ratkaisujen avulla.