Canon pienyritysten tukena

Pienyritysten toiminta perustuu innostukseen, ei paperityöhön. Canonin tulostimet ja skannerit on suunniteltu helpottamaan pienten asioiden hoitamista, jotta voit itse keskittyä ydinosaamiseesi.

Enemmän aikaa keskittyä olennaiseen

Olemme tukenasi kaikissa tavoitteissasi, halusitpa sitten viettää enemmän aikaa asiakkaiden kanssa, pitää huolta yrityksesi henkilöstöstä tai etsiä yrityksellesi uusia kasvutapoja. Canonin luotettavat ja erittäin laadukkaat tulostimet ja skannerit antavat sinulle enemmän aikaa keskittyä olennaiseen. Siksi kutsumme niitä yrityksen peruslaitteiksi.

Meidän avullamme voit keskittyä ydinosaamiseesi

need help finding printer

Tarvitsetko apua tulostimen valinnassa?

Löydä tulostinvalitsimella paras tulostin pienyritykseen. Vertaile koti- ja pientoimistokäyttöön tarkoitettuja monitoimilaitteita, lasertulostimia ja mustesuihkutoimisia valokuvatulostimia.

Tarvitsetko apua sopivan skannerin valinnassa?

Canonin kattavaan valikoimaan kuuluu niin valokuvien skannaukseen tarkoitettuja tasoskannereita, kannettavia skannereita, automaattisella arkinsyöttölaitteella varustettuja pöytäskannereita kuin suurkokoskannereita.

need help finding scanner

Tukipalvelut

Saat käyttöösi Canonin laajat myynnin jälkeiset tuki- ja yrityspalvelut, jotka auttavat yritystäsi kasvamaan.

Tutustu Canonin palveluvalikoimaan

Tarvikkeet

Suojaa sijoituksesi käyttämällä vain aitoja korkealaatuisia Canon-tarvikkeita. Ne pienentävät kuluja ja varmistavat joustavan toiminnan.

Hae tarvikkeita