Canon ja vähittäiskauppa

Retail-hero

”Jouduimme miettimään tarkkaan, mitä asiakas halusi ja oliko myymämme tuote todella oikea ratkaisu. Tarvitsimme konsultin näkemystä, jotta pystyimme selvittämään asiakkaan motiivit.”

Roland Laschet, toimitusjohtaja, Staples Benelux

Asiantuntijoiden kehittämiä jälleenmyyntiratkaisuja ja -palveluita

Canonin vähittäiskauppaan tarkoitetut yritysratkaisut auttavat yksinkertaistamaan tiedonhallintaa, parantamaan tietosuojaa, säädöstenmukaisuutta ja valvontaa, tehostamaan toimintaa ja kasvattamaan kilpailukykyä. Autamme sinua säilyttämään kilpailukykysi ja hallitsemaan kustannuksia tehostamalla toimittajien hallintaa, hankintatoimia ja tilaustoimituksia sekä parantamalla asiakaskokemusta.

Canonin ratkaisut ja palvelut

Canonin jälleenmyyntiratkaisujen avulla varmistat, että oikeat tiedot ovat oikeassa paikassa ja oikean henkilön käytettävissä silloin kun pitääkin. Yhdistämällä tärkeitä prosesseja ja optimoimalla viestintää esimerkiksi toimitusketjun ja asiakkaiden kanssa autamme sinua tehostamaan tuotteiden tuomista markkinoille, parantamaan valvontaa ja turvallisuutta, hankkimaan lisää asiakkaita, pienentämään kustannuksia ja vapauttamaan hallintotehtävissä toimivien työntekijöiden aikaa kannattavampiin toimiin.