Canon finanssialalle

Fin-Hero

”Canon tutustui yrityksemme toimintaan läpikotaisin ja pyrki selvittämään, mikä yrityksessämme kaipasi kehittämistä ja miten parannukset voitaisiin parhaiten toteuttaa. Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen on tärkeää myös meille, joten tiesimme, että Canon on meille sopivin kumppani.”

David Clarkson, kaupallinen johtaja, Armstrong Watson

Asiantuntijoiden kehittämiä tiedonhallintaratkaisuja ja -palveluita

Canonin talousalalle tarkoitetut yritysratkaisut ja -palvelut auttavat yksinkertaistamaan, automatisoimaan ja optimoimaan prosesseja, pienentämään kustannuksia ja tuottamaan henkilökohtaisemman asiakaskokemuksen. Niissä paperiprosessit kohtaavat digitaalisen maailman. Talousalan palveluyritysten haasteena on digitaalisiin prosesseihin siirtymisen hallinta, erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen sekä jatkuvasti muuttuvien säädösten noudattaminen.

Säädösten määrä on kasvanut taloustuotteiden ja -neuvojen lisääntymisen myötä, mikä aiheuttaa talousalan laitoksille entistä enemmän hallinnollista työtä. Luottamus on tärkeää. Maineikkaisiin laitoksiin kohdistuneet kyberhyökkäykset ovat nostaneet luottamuksellisten tietojen tietoturvan tärkeyttä.

Canonin ratkaisut ja palvelut

Canon tekee yhteistyötä maailman tärkeimpien talousalan organisaatioiden kanssa. Joukkoon kuuluu niin pankkeja, vakuutusyhtiöitä kuin pääomamarkkinoilla toimivia yrityksiäkin. Ratkaisujamme hyödynnetään kaikilla osa-alueilla postitusosastoilta alkaen. Autamme talousalan asiakkaitamme pienentämään keskeisten prosessien – kuten asiakashankinnan – kustannuksia yksinkertaistamalla ja optimoimalla tärkeitä järjestelmiä sekä lisäämällä hallinnon automatisointia ja digitalisointia.

Ratkaisumme mahdollistavat joustavammat työskentelytavat, joita voidaan mukauttaa organisaation tarpeiden mukaan. Asiat hoituvat joko suoraan kanssamme tai kumppaniverkostomme kautta. Ratkaisujamme on saatavana hallintapalveluina, jotka vähentävät yrityksen hallinnollista taakkaa.