Canon koulutusalalle

Edu-HERO

”Tavoitteenamme oli tehdä koulustamme nykyaikainen. Siksi tarvitsimme teknisen kumppanin, joka ymmärtäisi visiomme ja tavoitteemme. Yhteistyö Canonin kanssa edistää kasvuamme, ja sen ansiosta pystymme tarjoamaan opiskelijoiden käyttöön huippuluokan laitteiston.”

Chris Foreman, vararehtori

Homewood School, oppimisjärjestelmät

Asiantuntijoiden kehittämiä koulutusalan tukijärjestelmiä

Koulutuksessa ei voi vetää mutkia suoriksi. Nykyajan oppilaitosten täytyy tuottaa räätälöityä koulutusta ketterästi ja rajallisella budjetilla. Samalla niiden täytyy noudattaa tiukempia säädöksiä kuin koskaan aiemmin. Canonilla on pitkä kokemus oppilaitosten, opettajien ja opiskelijoiden tukemisesta. Yrityksen palvelut ja tekniikat auttavat tuottamaan nopeatempoiseen, mobiiliin ja verkostoituneeseen maailmaan sopivia koulutuskokemuksia.

Olemme auttaneet kouluja optimoimaan hallinta- ja ilmoittautumisprosessejaan, yksinkertaistamaan tietojen tallennusta ja vähentämään virheitä. Mobiilitulostus ja muut mobiilipalvelumme auttavat tarjoamaan tärkeitä palveluita opiskelijoille ja opettajille myös oppilaitoksen ulkopuolella.

Canonin ratkaisut ja palvelut

Teemme yhteistyötä oppilaitosten sekä monien koulutussektorin palveluntarjoajien kanssa eri puolilla Eurooppaa.

Kokemuksemme on osoittanut, että oppilaitosten viestintä-, prosessinhallinta-, tulostus- ja tiedontallennustarpeet ovat yleismaailmallisia.

Myös kustannustenhallintaan, palveluiden laatuun sekä oppilaiden ja opiskelijoiden kokemuksiin liittyvät haasteet ovat samat kaikkialla.

Siksi niin monet oppilaitokset ja palveluntarjoajat kääntyvät meidän puoleemme tarvitessaan apua koulutuksen kannalta välttämättömien palveluiden, järjestelmien ja prosessien kanssa.