Publishing sector header image

Julkaisuala

Kuka sanoikaan, että pienet painosarjat eivät ole kannattavia? Canonin ratkaisujen ansiosta julkaisujen painatus on kannattavaa myös tulevaisuudessa. Tulosta tarpeesi mukaan tulostussarjan koosta riippumatta.

Suuri muutos pienien sarjojen painamiseen

Tarjolla on nyt ennenkokematon mahdollisuus muuttaa painettujen kirjojen, aikakauslehtien ja sanomalehtien arvoketjua. Canon on täydellinen kumppani yrityksille, jotka haluavat hyödyntää julkaisutoiminnassaan tehokkaasti digitaalisia liiketoimintamalleja. Canon tarjoaa yrityksille pieniin painomääriin, elinkaaren hallintaan, tarvepainatukseen, itsejulkaisuun, hajautettuun painatukseen ja dynaamiseen julkaisemiseen liittyviä palveluita.

Tutustu alan tuoreimpiin uutisiin

Industry focus

Alakohtainen katsaus: kirjojen painaminen ja kustantajat

Katso, miten sähköisten kirjojen lukulaitteet ovat ravistelleet kustannusalaa ja miten painoala vastaa muutokseen.

Katso mitä muut samanlaiset asiakkaat ovat saavuttaneet Canonin tuotteilla

Löydä yrityksellesi parhaiten sopivat tuotteet

VarioPrint Ultra 6320

VarioPrint Ultra 6320

Markkinoiden johtavaan teknologiaan perustuva VarioPrint 6000 Ultra+ -sarja on tehokkaiden digitaalisten tulostusjärjestelmien tuoteperhe.

imagePress C10000VP

imagePress C10000VP

imagePRESS C10000VP vie digitaalisen väripainamisen uudelle tasolle: laitteessa yhdistyvät poikkeuksellinen laatu, tuottavuus, monipuolisuus ja nopeus 100 painopintaa minuutissa lukuisissa sovelluksissa.

imagePROGRAF PRO-2000

imagePROGRAF PRO-2000

Huippunopea ja luotettava imagePROGRAF PRO-2000 tuottaa jopa 24 tuuman kokoisia kuvia parhaalla mahdollisella valokuvatulostuslaadulla.

Essential Business Builder Program

Essential Business Builder -ohjelma

Tämä ohjelma tarjoaa monipuolista hyötyä tulostus- ja painopalveluihin yrityksen sisäisestä tulostuksesta kopiolaitoksiin. Painoalan riippumattomien asiantuntijoiden räätälöidyillä ja ajankohtaisilla neuvoilla tehostat yrityksesi liiketoimintaa.