Photography sector header image

Valokuva

Digitaalinen vallankumous on mullistanut myös luovat alat. Joukkomarkkinoinnin sijaan hyödynnetään nyt monikanavaista ja tarkkaan kohdennettua viestintää. Canonin ratkaisujen ansiosta pysyt kehityksen aallonharjalla.

Tee vaikutus kirkkailla ja eloisilla väreillä

Esittelyssä täysin uudenlainen valokuvatulostin tuotantokäyttöön. Canonin tuotantokäyttöön suunnitelluissa mustesuihkuvalokuvatulostimessa on 7 dye-mustetta, joten kuvanlaatu on täydellisen tasapainoinen sekä hämmästyttävän yksityiskohtainen ja eloisa. Huippunopea kaksipuolinen tulostus parantaa myös tuottavuutta ja tukee sitä kautta liiketoiminnan kasvua.

Tutustu alan tuoreimpiin uutisiin

wide-format-opportunity.png

Suurkuvatulostaminen on mustavalkoisen helppoa

Olit sitten ammattivalokuvaaja tai painopalveluiden tuottaja, mustavalkokuvien suurkuvatulostus voi olla tilaisuutesi hyödyntää markkinatrendejä ja laajentaa palvelutarjontaa.

Photo-page-image-480x320

Capturing Success: wide format opportunities for Professional Photographers

This guide provides examples of how professional photographers are leveraging large format printing to showcase their work and unlock new and exciting business opportunities.

Katso mitä muut samanlaiset asiakkaat ovat saavuttaneet Canonin tuotteilla

Löydä yrityksellesi parhaiten sopivat tuotteet

DL_5000_Default.jpg

DreamLabo 5000

Canonin ensimmäinen tuotantovalokuvatulostukseen tarkoitettu mustesuihkutulostin tarjoaa uuden vaihtoehdon perinteiselle hopeahaliditekniikalle ja takaa laajan valikoiman ensiluokkaisia valokuvatuotteita.

Photography and fine art printers

Valokuva- ja taidetulostimet

8 tai 12 värin musteita käyttävät suurkuvatulostimet varmistavat tuottavuuden ja poikkeuksellisen kuvanlaadun. Canonin pigmenttimustejärjestelmä toistaa värit tulosteissa tarkasti ja ainutlaatuisen eloisina. Näillä laitteilla voit tulostaa erikokoisia tulosteita A2-koosta 60 tuuman kokoon, ja helpon käytön ansiosta voit keskittyä täysin seuraavan teoksesi luomistyöhön.

Flatbed printers

Tasotulostimet

Tasotulostimet sopivat erinomaisesti laadukkaaseen tulostukseen niin jäykille kuin joustavillekin materiaaleille. Valikoimaan kuuluu vakiokokoisia ja erikoissuuria tasotulostimia. Lisäominaisuuksina on saatavana valkoinen muste ja lakka. Tulostusnopeudet täyttävät näyttelygrafiikan tuotantovaatimukset.