Packaging sector header image

Pakkaukset

Pakkausalalla menestyksen ratkaisee luovuuden lisäksi tuottavuus ja tulosteen korkea laatu. Canonin ratkaisut auttavat yritystäsi erottumaan edukseen.

Tutustu innovatiivisiin ratkaisuihin

Tuotepakkaukset ovat painoalan nopeimmin kasvava osa, jossa myös kilpailu on kovinta. Siksi on tärkeää erottua edukseen markkinoilla. Canonin johtavat digitaaliset ratkaisut tarjoavat joustavuutta pieniin painosarjoihin, optimoivat työnkulkuja ja tukevat prototyyppien painatusta sekä muuttuvan tiedon tulostamista, joten pysyt jatkuvasti mukana alan kehityksessä.

Tutustu alan tuoreimpiin uutisiin

Think Packaging Guide

Think Packaging -opas

Think Packaging -oppaassamme kerrotaan printin asemasta pakkaustuotemarkkinoilla sekä uusimmista painotuotemarkkinoihin liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Packaging and promotion

Pakkaukset ja markkinointi: miksi digitaalinen painatus voi olla ratkaisevan tärkeää markkinointikokonaisuudelle

Pakkaukset kehittyvät jatkuvasti. Aiemmin ne olivat vain kuori, jossa tuote myytiin, mutta nykyisin ne vaikuttavat merkittävästi ostopäätökseen.

Katso mitä muut samanlaiset asiakkaat ovat saavuttaneet Canonin tuotteilla

Löydä yrityksellesi parhaiten sopivat tuotteet

UV-printer

Tasotulostimet

Tasotulostimet sopivat erinomaisesti laadukkaaseen tulostukseen niin jäykille kuin joustavillekin materiaaleille. Valikoimaan kuuluu vakiokokoisia ja erikoissuuria tasotulostimia. Lisäominaisuuksina on saatavana valkoinen muste ja lakka. Tulostusnopeudet täyttävät näyttelygrafiikan tuotantovaatimukset.

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma on erittäin monipuolinen mustesuihkurullapainokone, jossa yhdistyvät huippuluokan painojälki ja toiminnan joustavuus. Se soveltuu tehokkuutensa ja luotettavuutensa ansiosta erinomaisesti postitus- ja julkaisukäyttöön sekä kaupalliseen käyttöön.