Industrial sector header image

Teollisuuskäyttö ja toiminnallinen tulostus

Asiakkaiden tulostus- ja painatustarpeet vaihtelevat taustakuvista matkapuhelimen vaihtokuoriin ja kiireellisiin prototyyppeihin, joten liiketoimintasi täytyy olla joustavaa ja tuotantosi monipuolista. Canonin ratkaisujen ansiosta voit vastata vaativienkin asiakkaidesi tarpeisiin.

Tulosta lähes mitä tahansa

Tulostettavat sisällöt voivat muuttua päivittäin. Tulostusratkaisun on pystyttävä käsittelemään mikä tahansa tulostustyö, vaikka se edellyttäisi monimutkaista mukauttamista. Canonin UV-tasotulostin- ja viimeistelyratkaisut vastaavat asiakkaidesi ja erikoisalasi tarpeisiin.

Tutustu alan tuoreimpiin uutisiin

Think Creative Guide

Think Creative -opas

Tutustu Think Creative -oppaaseemme, jossa kerrotaan printin ja suurkuvan monipuolisista mahdollisuuksista graafisessa suunnittelussa sekä uusimmista painotuotemarkkinoihin liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Digital print in industry

Digitaalinen painatus teollisuudessa

Digitaalisten painomarkkinoiden kasvu muuttaa painoalaa. Katso, miten Canon voi auttaa painotaloja tarttumaan uuteen ja jännittävään mahdollisuuteen.

Manufacturing your future with digital print

Digitaalinen painatus valmistusteollisuudessa

Digitaalinen painatus on nopeasti kasvava alue. Se tarjoaa valmistusteollisuudelle innovatiivisia käyttösovelluksia, joilla voi tehdä vaikutuksen asiakkaisiin ja kasvattaa liikevaihtoa.

Katso mitä muut samanlaiset asiakkaat ovat saavuttaneet Canonin tuotteilla

Löydä yrityksellesi parhaiten sopivat tuotteet

ProJet 660Pro Default.jpg

ProJet 660 Pro

ProJet® 660Pro tuottaa upeita monivärisiä osia. Tällä nopealla 3D-tulostimella voit tulostaa ideasi todenmukaisiksi malleiksi ja prototyypeiksi muutamassa tunnissa edullisin kustannuksin.

Flatbed Printers for Industrial Applications

Tasotulostimet teollisuuskäyttöön

Teollisuus- ja erikoistulostussovellukset on suunniteltu käytettäväksi graafisen alan markkinoiden ulkopuolisissa tuotantokeskeisissä tulostusprosesseissa.

Arizona_6170_XTS_Default.jpg

Arizona 6170 XTS

Helppokäyttöiset ja tehokkaat Arizona 6100 -sarjan tasotulostimet tulostavat jäykille materiaaleille ennennäkemättömän laadukkaasti, monipuolisesti ja luotettavasti.