Expertise sector header image

Osaaminen

Tulostimen hankinta tuotantokäyttöön tai suurkuvatulostukseen on huomattava sijoitus. Canonin asiantuntijat ovat tukenasi hankintaprosessin kaikissa vaiheissa.

Mukanasi alusta loppuun

Tunnemme toimialasi tarpeet ja vaatimukset läpikotaisin. Canon-kumppanina saat käyttöösi tehokkaimmat ja yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut. Tarjoamme tueksesi kattavaa osaamistamme, tukipalveluita ja konsulttiapua, jotta yrityksesi säilyttää kilpailukykynsä ja löytää uusia tehokkaita työtapoja.

Tutustu alan tuoreimpiin uutisiin

Think Retail Guide

Think Retail -opas

Tutustu Think Retail -oppaaseemme, jossa kerrotaan printin ja etenkin suurkuvan mahdollisuuksista vähittäismyynnissä. Saat tietää myös uusimmista painotuotemarkkinoihin liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Think Packaging Guide

Think Packaging -opas

Think Packaging -oppaassamme kerrotaan printin asemasta pakkaustuotemarkkinoilla sekä uusimmista painotuotemarkkinoihin liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Think Creative Guide

Think Creative -opas

Tutustu Think Creative -oppaaseemme, jossa kerrotaan printin ja suurkuvan monipuolisista mahdollisuuksista graafisessa suunnittelussa sekä uusimmista painotuotemarkkinoihin liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Think Build Guide

Think Build -opas

Think Build -oppaassamme kerrotaan printin asemasta rakennusalalla sekä uusimmista rakennusalaan liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Think Décor Guide

Think Décor -opas

Think Décor -oppaassamme kerrotaan digitaalisen printin asemasta sisustusalalla Euroopassa sekä uusimmista sisustusalaan liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Think Personal Guide

Think Personal -opas

Think Personal -oppaassa tutustutaan personointiin ja printin mahdollisuuksiin personoinnissa.

Löydä yrityksellesi parhaiten sopivat tuotteet

Choosing the right UV Flatbed Printer

Oikeanlaisen UV-tasotulostimen valitseminen (pdf)

Opas, jossa käsitellään oikeanlaisen UV-tasotulostimen hankintaa yritykselle

Essential Business Builder Program

Essential Business Builder -ohjelma

Tämä ohjelma tarjoaa monipuolista hyötyä tulostus- ja painopalveluihin yrityksen sisäisestä tulostuksesta kopiolaitoksiin. Painoalan riippumattomien asiantuntijoiden räätälöidyillä ja ajankohtaisilla neuvoilla tehostat yrityksesi liiketoimintaa.

THINK Guides

THINK-oppaat

Raporteissa tarkastellaan, millaisia mahdollisuuksia jatkuvassa muutoksessa olevat vähittäismyynti-, suunnittelu- ja pakkausmarkkinat tarjoavat painotoimialalle.

Business Bytes

Business Bytes

Business Bytes on Canonin hallinnoima yleiseurooppalainen ja puolueeton yritysasiantuntijoiden verkosto. Sisältöä verkostoon luovat Canonin omien osaajien lisäksi ulkopuoliset tulostuksen ja painatuksen asiantuntijat. Verkostoa hyödyntävät toimialan yritysjohtajat ja innovaattorit eri puolilla Eurooppaa.