Creative sector header image

Mainonta/
Luovuutta

Digitaalinen vallankumous on mullistanut myös luovat alat. Joukkomarkkinoinnin sijaan hyödynnetään nyt monikanavaista ja tarkkaan kohdennettua viestintää. Canonin ratkaisujen ansiosta pysyt kehityksen aallonharjalla.

Vapauta mielikuvituksesi ja luovuutesi

Luovuus ei lopu neronleimaukseen. Tulostus voi viedä sinut seuraavalle tasolle. Tulevaisuudessa hyödynnetään entistä enemmän tarvepainatusta, mukautettua painatusta ja kykyä toimittaa monikanavakampanjoita. Canon tarjoaa käyttöösi tarvittavan osaamisen ja teknologian, jotta voit toteuttaa kampanjasi tehokkaasti ja myös mitata niiden menestyksen.

Tutustu alan tuoreimpiin uutisiin

Think Creative Guide

Think Creative -opas

Tutustu Think Creative -oppaaseemme, jossa kerrotaan printin ja suurkuvan monipuolisista mahdollisuuksista graafisessa suunnittelussa sekä uusimmista painotuotemarkkinoihin liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Think Retail Guide

Think Retail -opas

Tutustu Think Retail -oppaaseemme, jossa kerrotaan printin ja etenkin suurkuvan mahdollisuuksista vähittäismyynnissä. Saat tietää myös uusimmista painotuotemarkkinoihin liittyvistä trendeistä ja havainnoista.

Katso mitä muut samanlaiset asiakkaat ovat saavuttaneet Canonin tuotteilla

Löydä yrityksellesi parhaiten sopivat tuotteet

Signage & poster printers

Julistetulostimet

Näyttäviä julisteita, huomiota herättäviä kylttejä ja vaikuttavaa messugrafiikkaa – 24–64 tuuman julistetulostimillamme saat parhaat mahdolliset lopputulokset. Canonin suurkuvatulostin tarjoaa kaiken tarvitsemasi.

UV flatbed printers

Tasotulostimet

Tasotulostimet sopivat erinomaisesti laadukkaaseen tulostukseen niin jäykille kuin joustavillekin materiaaleille. Valikoimaan kuuluu vakiokokoisia ja erikoissuuria tasotulostimia. Lisäominaisuuksina on saatavana valkoinen muste ja lakka. Tulostusnopeudet täyttävät näyttelygrafiikan tuotantovaatimukset.

Flatbed cutters

Tasoleikkurit

Valikoimaamme kuuluu viisitoista suorituskykyistä ja erittäin tarkkaa mainosmateriaalien käsittelyyn soveltuvaa automaattista leikkuria, joiden leikkausjälki, monipuolisuus ja tehokkuus ovat omaa luokkaansa.

Display graphics workflow software

Graafisen alan työnkulkuohjelmisto

Kitkaton työnkulku luonnosvaiheesta viimeistelyyn. Tasaisen laadukkaat lopputulokset ja hyvä värienhallinta.