Commercial sector header image

Kaupallinen tulostus ja painatus

Suurienkin tuloste- ja painomäärien täytyy olla korkealaatuisia. Canon auttaa yritystäsi mukautumaan muuttuviin tilausmääriin ja asiakkaiden erityisvaatimuksiin.

Canonin kohdennetut tulostus- ja painatusratkaisut tarjoavat muita viestintäkeinoja vaikuttavamman ja henkilökohtaisemman asiakaskokemuksen. Katso miten #UNLEASHPRINT auttaa sinua toimittamaan asiakkaiden tarvitseman sisällön oikea-aikaisesti.

Tehosta kampanjaviestintää

Asiakkaiden sitouttaminen digitaalisen painatuksen keinoilla on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Joustavien ratkaisujen ansiosta voidaan luoda pitkälle mukautettuja kampanjamateriaaleja suurellekin asiakasmäärälle. Tätä tukevat niin tulostusnopeuden kasvu kuin tulostuslaadun parantuminenkin, mutta myös ratkaisujen aiempaa tehokkaampi sopeuttaminen markkinoiden ja liiketoimintamallien toimintaan.

Tutustu alan tuoreimpiin uutisiin

marketing-automation_top

Markkinoinnin automaatio: Mitä sinun on hyvä tietää

Markkinoinnin automaatio ei ole painopalvelujen tarjoajille vain keino edistää painotuotteen vaikuttavuutta asiakkaan markkinointikampanjan osana.

Katso mitä muut samanlaiset asiakkaat ovat saavuttaneet Canonin tuotteilla

Löydä yrityksellesi parhaiten sopivat tuotteet

ColorStream-3000_Varioprint.png

Tuotantotulostus

Canon tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia tuotantotulostimia, digitaalisia painokoneita ja -ohjelmistoja kaupalliseen tuotantokäyttöön ja yritysten sisäiseen tulostukseen. Tehokkaiden tulostus- ja ohjelmistoratkaisujemme avulla työt valmistuvat nopeammin ja asiakkaasi saavat vaatimuksiaan vastaavaa laatua. Järjestelmät soveltuvat tuotantokäyttöön graafiselle alalle, transaktiotulostukseen, yritysten sisäisten kopiolaitosten, omatarvepainojen ja kirjapainojen käyttöön.

3A_5000_front_1.jpg

imagePRESS C10000VP

imagePRESS C10000VP vie digitaalisen väripainamisen uudelle tasolle: laitteessa yhdistyvät poikkeuksellinen laatu, tuottavuus, monipuolisuus ja nopeus 100 painopintaa minuutissa lukuisissa sovelluksissa.

Oc_VPi300 Default.jpg

VarioPrint i300

Huippuinnovatiivinen suuren kapasiteetin väripainokone, jossa yhdistyvät mustesuihkulaitteen tehokkuus sekä arkkityöskentelyn ja eri painomateriaalien tuoma monipuolisuus.