Business Comms sector header image

Yritysviestintä

Tulostus ja painatus ei välttämättä edellytä läsnäoloasi. Canon tarjoaa luotettavia, nopeita ja täysin automaattisia ratkaisuja tehokkaaseen ja tarkkaan tulostamiseen.

Oikeassa muodossa oikeaan aikaan

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa olet lähempänä asiakkaitasi kuin koskaan ennen. Canonin mukautettavien ja täysin automatisoitujen muuttuvan tiedon tulostusratkaisujen ansiosta viestisi tavoittaa asiakkaasi aikaisempaa tehokkaammin.

Tutustu alan tuoreimpiin uutisiin

Transforming Business Guide

Opas liiketoiminnan murrokseen (EN)

Lue, mitkä neljä megatrendiä tulevat mielestämme muuttamaan yritysten asiakirjojen ja tiedon hallintaa olennaisesti.

ten-ways-to-add-value-with-variable-data-printing.png

10 tapaa tuoda lisäarvoa muuttuvan tiedon tulostukseen

Koska lisäarvoa tuottavan muuttuvan tiedon tulostustyön osuuden ennustetaan pysyvän lähivuosina nykytasolla, esittelemme 10 tapaa, miten painopalveluiden tuottajat voivat tuottaa enemmän tuloja tuomalla tarjoamiinsa muuttuvan tiedon tulostuspalveluihin lisäarvoa.

Katso mitä muut samanlaiset asiakkaat ovat saavuttaneet Canonin tuotteilla

Löydä yrityksellesi parhaiten sopivat tuotteet

 ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma on erittäin monipuolinen mustesuihkurullapainokone, jossa yhdistyvät huippuluokan painojälki ja toiminnan joustavuus. Se soveltuu tehokkuutensa ja luotettavuutensa ansiosta erinomaisesti postitus- ja julkaisukäyttöön sekä kaupalliseen käyttöön.

 VPi300

VarioPrint i300

Huippuinnovatiivinen suuren kapasiteetin väripainokone, jossa yhdistyvät mustesuihkulaitteen tehokkuus sekä arkkityöskentelyn ja eri painomateriaalien tuoma monipuolisuus.

imagepress-c850_series-frt-03_530x265.png

Canon imagePRESS C850 series

Combine impressive productivity and quality with flexible workflows and professional finishing options.

Business services

Business Services

Haluatko parantaa digitaalisten tai fyysisten asiakirjojen hallintaa? Canonin luotettava teknologia ja asiantuntemus tarjoavat ratkaisut tarpeisiisi sekä nyt että tulevaisuudessa.