PALVELUT

Canon Point -tulostuspalvelut

Print room management services

Keskitetty tulostuspalvelu säästää aikaa, resursseja ja kustannuksia

Omiin laitteisiin investoiminen sekä tulostustöiden jatkuva kilpailuttaminen, tilaaminen ja tilausten seuranta syövät yritysten aikaa ja tärkeitä resursseja ydinliiketoiminnasta. Keskittämällä ulkoistetut tulostustyöt Canon Pointiin, pysyy yritysilmeenne paremmin hallinnassa, brändinne yhtenäisenä ja kaikki tuotettu printtimateriaali aina tasalaatuisena. Tarjoamme tulostuspalvelun, joka vahvistaa tulostamisen kokonaishallintaa ja vastaa joustavasti ja reaaliajassa kausivaihteluihin, toimintanne kasvuun ja tarpeidenne muutoksiin.

Ohjelman sisältö

Tilaaminen

Asiakaskohtainen 24/7 käytettävissä oleva selainpohjainen töiden tilausportaali, jossa vakioitu tai sopimuksen mukainen räätälöity tuote- ja palveluvalikoima.

Palvelutuotanto

Palvelutuotanto aina viimeisimmillä digitaalisilla paino- ja suurkuvatulostusteknologioilla Canonin printin osaamiskeskuksessamme.

Sisällön hallintaratkaisut

Lisää yritysasiakirjojen käyttökelpoisuutta lisäämällä niihin tärkeitä tietoja, kuten asiakastietoja ja kaavioita.

Palvelun kehittäminen

Asiakkaan printin luoman lisäarvon kasvattaminen ja siihen liittyvien prosessien tehostaminen, jatkuva kehittäminen ja prosessikustannusten optimointi.

Osaaminen

Tietoturva

Tulostuspalvelumme on tietoturvallinen ratkaisu yrityksenne kaikkiin tulostustarpeisiin. Asiakkaidemme materiaaleja käsitellään salassa pidettävinä koko palveluprosessin ajan.

Osaavat asiantuntijat

Canonin ammattitaitoiset digitaalisen painamisen asiantuntijat auttavat sinua löytämään tulostustarpeitasi ja -toiveitasi vastaavat ratkaisut.

Palvelun jatkuva kehittäminen

Kehitämme tulostuspalveluja, tilausportaalia sekä tuoteportfoliotamme jatkuvasti asiakkailta saamamme palautteen ja kehityskeskustelujen pohjalta, jotta kykenemme valjastamaan printin kaikki mahdollisuudet liiketoimintanne tueksi ja tehostamiseksi.

High-speed printing
Katso mitä etuja saat Canon Point -tulostuspalveluista

Muut palvelut ja ratkaisut

Document Capture and Data Processing

Canon Point -digitointipalvelut

Paranna tehokkuutta automatisoimalla tietojen fyysinen ja digitaalinen tallennus.

Katso miten Canon Point -tulostuspalvelut voi auttaa organisaatiotasi käyttämään Canonin huipputeknologiaa.

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME