PALVELUT

Canon Sijaistulostuspalvelut

Print room management services

Keskitetty tulostuspalvelu säästää aikaa, resursseja ja kustannuksia

Omiin laitteisiin investoiminen sekä tulostustöiden jatkuva kilpailuttaminen, tilaaminen ja tilausten seuranta syövät yritysten aikaa ja tärkeitä resursseja ydinliiketoiminnasta. Keskittämällä ulkoistetut tulostustyöt, pysyy yritysilmeenne paremmin hallinnassa, brändinne yhtenäisenä ja kaikki tuotettu printtimateriaali aina tasalaatuisena. Tarjoamme sijaistulostuspalvelun, joka vahvistaa tulostamisen kokonaishallintaa ja vastaa joustavasti ja reaaliajassa kausivaihteluihin, toimintanne kasvuun ja tarpeidenne muutoksiin.

Palvelun sisältö

Tilaaminen

Asiakaskohtainen 24/7 käytettävissä oleva selainpohjainen töiden tilausportaali, jossa sopimuksen mukainen palveluvalikoima.

Palvelutuotanto

Palvelutuotanto aina viimeisimmillä digitaalisilla paino- ja suurkuvatulostusteknologioilla Canonin printin osaamiskeskuksessamme.

Canon sijaistulostuspalvelu

Sijaistulostuspalvelumme avulla kykenet varmistamaan tulostustöidesi saatavuuden Canon monitoimilaitteesi tai suurkuvatulostimesi vikaantuessa, laitteesi palvelusopimuksen mukaiseen omakustannushintaan.
Lisätietoja sijaistulostuspalvelustamme saat Canonin myynnin yhteyshenkilöltäsi.

Palvelun kehittäminen

Asiakkaan printin luoman lisäarvon kasvattaminen ja siihen liittyvien prosessien tehostaminen, jatkuva kehittäminen ja prosessikustannusten optimointi.

Näin toimimme

Tietoturva

Tulostuspalvelumme on tietoturvallinen ratkaisu yrityksenne kaikkiin tulostustarpeisiin. Asiakkaidemme materiaaleja käsitellään salassa pidettävinä koko palveluprosessin ajan.

Osaavat asiantuntijat

Canonin ammattitaitoiset digitaalisen painamisen asiantuntijat auttavat sinua löytämään tulostustarpeitasi ja -toiveitasi vastaavat ratkaisut.

Palvelun jatkuva kehittäminen

Kehitämme tulostuspalveluja, tilausportaalia sekä tuoteportfoliotamme jatkuvasti asiakkailta saamamme palautteen pohjalta, jotta kykenemme valjastamaan printin kaikki mahdollisuudet liiketoimintanne tueksi ja tehostamiseksi.

High-speed printing
Haluatko kuulla, mitä etuja saat Canon Sijaistulostuspalvelustamme?

Muut palvelut ja ratkaisut

Document Capture and Data Processing

Canon Digitointipalvelut

Paranna tehokkuutta automatisoimalla tietojen fyysinen ja digitaalinen tallennus.

Katso, miten Canon Sijaistulostuspalvelu voi auttaa organisaatiotasi tulostustöiden tilaamisen helpottamisessa ja printin arvon kasvattamisessa.

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME