PALVELUT

Asiakasviestinnän hallinta verkossa

Two women and a man sitting in front of a long white desk adorned with PCs compare notes between pieces of paper and a tablet device.

Paranna asiakaskokemusta pilvipalveluilla

Asiakasviestintäratkaisut (CCM) verkossa paitsi tehostavat asiakirjojen tuotantoa, myös parantavat asiakaskokemusta asiakaskeskeisellä, täysin säädöstenmukaisella ja kustannustehokkaalla toiminnalla.

Prosessien- ja kanavienhallinnan integrointi voi avata uusia yritysviestintämahdollisuuksia. Siirry kattavasti hallinnoituun pilvipalveluun ja käytä apuna Canonin ainutlaatuista CCM-asiakassovellusta.

Ohjelman sisältö

Käsittelypalvelu

Käsittelyä on sujuvoitettu tuottamalla asiakkaan datatiedostoista valmista eri toimitustapoihin sopivaa viestintää.

Toimituspalvelu

Valmiit tiedostot voidaan toimittaa asiakkaalle lisäkäsittelyä varten tai toimitettaviksi eteenpäin loppukäyttäjäasiakkaalle.

Tulostus- ja postipalvelu

Vapauta aikaa ydintoimintoihin ulkoistamalla tulostuksen ja postituksen tuotanto- ja toimituspalvelut Canonin asiantuntijatiimeille.

Sähköpostipalvelu

Loppukäyttäjäasiakkaille lähetetään sähköpostitse viimeisteltyä viestintää, ja toimittamatta jääneistä sähköpostiviesteistä kootaan raportteja.

Bounce to Print -palvelu

Palvelu varmistaa automaattisesti, että vastaanottaja saa kaikki hänelle lähetetyt viestit. Jos tiedostojen toimitus sähköpostitse ei onnistu useista yrityksistä huolimatta, palvelu sisältää tulostusvalmiiden tiedostojen toimituksen.

Toimitustavat

Saumaton hallinta

Canon hallinnoi vastaanotettuja tietoja, jotka käsitellään ja muotoillaan viestimuotoon ja joita säilytetään tietoturvallisesti pilvessä.

Asiantunteva henkilöstö

Canonin ammattitaitoinen henkilöstö muuntaa tiedot yksilölliseksi, kohdistetuksi ja säädöstenmukaiseksi viestinnäksi.

Pilvipalvelu

Suojattu etäkäyttö takaa CCM-ratkaisun ilman kalliita lisenssejä tai asiakkaan omia asiantuntijoita.

Woman sat on the floor beside a mustard-coloured sofa with open laptop resting on her legs smiles as she looks at her pink smartphone.
Tuota entistä parempi asiakaskokemus teknisten ratkaisujen avulla ja siirrä hallintatoiminnot pilveen.


Uudet järjestelmät, kuten Canonin viestintäalusta, ovat korvaamattomia olemassa olevien ja uusien asiakkaiden säilyttämisen kannalta.

- Markus Stricker, toimitusjohtaja, MSP

Muut palvelut ja ratkaisut

Close-up of a man resting his left hand on a laptop keyboard while holding a mobile phone in his right hand, with out of focus background.

Asiakasviestinnän hallinta

Tutustu sähköisiin viestintäratkaisuihimme ja löydä uusia tapoja asiakkaiden sitouttamiseen.

Overhead shot of six casually dressed office workers sat around a communal table comparing graphs on laptops and clipboards.

Saapuvan tiedon käsittelypalvelu

Automatisoi ja tehosta saapuvien asiakirjojen taltiointia ja käsittelyä.

Tutustu uuteen työtapaan Canonin yrityspalvelujen kautta.

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME