HANKINNASTA MAKSUUN

P2P-automatisoinnin tukemaa kasvua

Middle-aged man in shirt walks between warehouse shelving

Kasvava yritys

KEW Electrical on yksi Ison-Britannian nopeimmin kasvavista itsenäisistä sähkölaitteiden tukkuliikkeistä, joka on tunnettu nopeasta varastosaatavuudestaan ja asiakaskeskeisestä henkilökunnastaan.

Man in high visibility vest takes stock of boxes in electrical wholesaler warehouse

Nopean kasvun vaikutukset

Kun kasvuvauhti alkoi hipoa suorituskyvyn rajoja, yrityksen taloustiimi käsitteli manuaalisesti yli 96 000 toimittajalaskua vuodessa. Yksittäiset paperilaskut vaikeuttivat vastaanotettujen mutta laskuttamattomien tuotteiden seurantaa. Ilman kunnollista kulujenvalvontaa nopeasti kasvavan KEW Electricalin kassavirta alkoi hidastua.

Yritys kaipasi prosessinhallintaratkaisua, joka skaalautuisi kasvun tahdissa.

Woman in office processes Accounts Payable paper invoices in front of computer

Kohti digitaalista toimintaa Canonin hankinnasta maksuun -ratkaisulla

Strategisen yhteistyön tuloksena KEW Electrical otti taloushallinnossaan käyttöön Canonin koko prosessin kattavan hankinnasta maksuun (P2P) -ratkaisun.

Digitaalinen työnkulku automatisoi 80 % KEW Electricalin ostoreskontraprosesseista ja kokoaa ne yhteen alustaan, joka täsmäyttää, tallentaa ja arkistoi sähköisiä laskuja automaattisesti tilausnumeroiden mukaan. Canonin nopean ja älykkään hankinnasta maksuun -ratkaisun ansiosta KEW Electrical voi tukea ja ylläpitää kasvuaan tehokkaasti, yhdenmukaisesti ja läpinäkyvällä kulujenhallinnalla.

Man in shirt talks to man in high visibility jacket among rolls of electrical cabling in warehouse

AUTOMATISOIDUN JÄRJESTELMÄN NOPEUDEN JA TEHOKKUUDEN ANSIOSTA LASKUT EIVÄT ENÄÄ HUKU MATKAN VARRELLE EIKÄ NIIDEN KÄSITTELY VIIVÄSTY.

Tim Standing,
KEW Electricalin rahoitusjohtaja

Työnkulun automatisointi skaalautuvalle kasvulle

Automatisoidun hankinnasta maksuun -ratkaisun ansiosta KEW Electricalin kassavirta ja kulut olivat taas läpinäkyvästi hallinnassa. Kasvaneen ostovoiman vuoksi lisähenkilökuntaa ei tarvita, ja toimittajakulut ovat laskeneet. Yritys voi jopa hyötyä nopeasti maksetuista laskuista saatavista kassa-alennuksista.

KEW Electricalin johdon mukaan Canonin hankinnasta maksuun -ratkaisun raportointi ja toiminnot tarjoavat selkeän yleiskatsauksen koko ostoreskontraprosessista ja minimoivat petosriskin ja kaksinkertaisten maksujen mahdollisuuden.

KEW Electricalin rahoitusosaston ja johdon mielestä Canonin automatisoitu hankinnasta maksuun -ratkaisu oli niin onnistunut, että se päätettiin ottaa käyttöön myös yrityksen yleiskustannusten hallintaan.

MEILLÄ ON VALTAVAT KASVUMAHDOLLISUUDET, JA HALUAMME JATKAA YHTEISTYÖTÄ SELLAISEN KUMPPANIN KANSSA, JOKA VOI SEKÄ TUKEA MEITÄ ETTÄ KEHITTYÄ KANSSAMME.

Muuta yrityksesi toimintatapoja nopeammilla ja älykkäämmillä hankinnasta maksuun -ratkaisuilla.

Ota yhteyttä tiimiimme

  • Canon
  • Yritys
  • ...
  • P2P-automatisointi – Kew Electricalin asiakastarina