DRUPA 2024 The Power To Move - Canon

TAPAHTUMA

DRUPA 2024: THE POWER TO MOVE

Saksan Düsseldorfissa järjestetyillä drupa '24 -messuilla Canon astui uusien innovaatioiden maailmaan. Power to Move -kampanjan mukaansatempaavassa ensiesittelyssä näytimme, miten teknologiainnovaatioiden, asiantuntijaryhmien, erinomaisten tukipalvelujen ja dynaamisen yhteistyön tehokas yhdistelmä antaa paino- ja tulostuspalvelujen tarjoajille mahdollisuuden saattaa liiketoimintaansa aivan uudelle pohjalle.

Canon drupa '24 -messuilla

Drupa 2024 -messuille Canon kokosi yhteen tuotantotulostusteknologioidensa täyden valikoiman, johon kuuluu arkkisyöttöisiä inkjet-painokoneita- ja toner-väripainokoneita, nopeita inkjet-tuotantolinjoja, tasotulostuslaitteita ja rullalta rullalle -suurkuvatulostimia sekä digitaalisia tarratulostimia. Canon esitteli mullistavia uusia tuotteita ja katsoimme pelkkää teknologiaa pidemmälle tarjotaksemme liiketoimintainnovaatioihin liittyviä oivalluksia, joilla on konkreettista arvoa.

Asiakkaiden menestystarinoiden, innovatiivisten sovellusten ja kekseliäiden liiketoimintamallien avulla esittelimme digitaalisen tarvepainamisen luovia ja kaupallisia mahdollisuuksia. Canonin messuosasto drupassa oli enemmän kuin pelkkä näyttely – siellä esiteltiin yrityksille polku, jota pitkin ne voivat uudistua, sopeutua ja menestyä vastuullisen kasvun avulla.

Tutustu alla Canonin drupa 2024 -tapahtuman kohokohtiin ja katso, miten Canon voi ryhtyä kanssasi yhteistyöhön yhteisen menestyksen saavuttamiseksi nyt ja tulevaisuudessa.

Drupa 2024 -esittelytilaisuus

Kaupallinen painaminen

Drupa 2024 -tapahtumassa Canon vahvisti jälleen sitoutumisensa kaupalliseen painamiseen. Esittelimme uusimpia digitaalisia painoteknologioita ja kerroimme, miten Canonin automatisoidut, kokonaisvaltaiset ratkaisut tarjoavat tehokkuutta, joustavuutta ja laatua, joita kestävään kasvuun tarvitaan. Canon esitteli onnistumisen tiekartan elävin esimerkein, joista ilmeni, miten yhtiö tukee paino- ja tulostuspalvelujen tarjoajia uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa, yhteensopivien strategioiden ja liiketoimintamallien määrittelyssä ja myös siinä, miten räätälöidyt työnkulku- ja painoteknologiat on syytä valita digitaalisen muutoksen nopeuttamiseksi.

Commercial Print

Julkaisu

Nopeasti muuttuvassa mediamaisemassa kirjat muodostavat toiseksi suurimman ja nopeimmin kasvavan digitaalisen painosovellusalueen. Tästä syystä Canonin koko digitaalisen kirjojen painamisen valikoima, mustesuihkuista toner-väreihin ja rullasyötteisestä painamisesta arkkipainamiseen, oli drupa '24 -tapahtumassa keskeisellä sijalla. Kerroimme tavoista, joilla integroidut kirjatuotannon työnkulut muuttavat perinteisiä kirjojen toimitusketjuja tehokkaammiksi, kestävämmiksi ja tarve-/kysyntälähtöisemmiksi prosesseiksi.

Publishing

Markkinointiviestintä

Nyt kun asiakaskokemuksesta on tulossa yritysten uusi kilpailukenttä, niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin tapahtuvalla myynninedistämisviestinnällä on merkitystä. Drupa '24 -tapahtumassa kerroimme tavasta, jolla Canon edistää innovaatioita käyttämällä markkinoinnissa painamisen läpimurtavaa teknologiaa sekä liiketoimintaviestintää, joka parantaa monikanavaista kokemusta. Creative Futures -näyttelymme havainnollisti, miten markkinoiden yhteistyö ja kokonaisratkaisut mahdollistavat kasvun ja valmistavat yrityksiä tulevaisuuteen.

Promotional Communications

Tarrat ja pakkaukset

Canonin drupa '24 -messuosastolla esiteltiin etikettien ja pakkausten painamisen tulevaisuutta monipuolisista, eloisista tarramalleista, jotka on tuotettu kestävillä vesipohjaisilla painoväreillä, räätälöityihin pienikokoisiin näyttö- ja pakkaustuotoksiin. Esittelimme huipputeknologiaa, mukaan lukien digitaalisen LabelStream LS2000 -etikettipainokoneen ensiesittely, joka takuulla tekee pysyvän vaikutuksen.

Labels & Packaging

Yritysten sisäinen painotuotanto

Näytimme, miten räätälöidyt ratkaisut luovat perustan ennakoivalle kehitykselle ja kasvulle sekä vastaavat niin jatkuvan kuin asteittaisenkin sopeutumisen tarpeeseen. Integroidut ohjelmisto-, paino- ja viimeistelytyönkulut tarjoavat mahdollisuuksia lisäautomaatiolle ja siihen liittyville aika- ja kustannussäästöille, minkä ansiosta tilaukset voidaan aikatauluttaa ja toteuttaa sekä nopeasti että tehokkaasti niin, että ulkoistaminen jää mahdollisimman vähiin ja paras arvo pysyy omassa yrityksessä.

In-House Print Production

CAD-tulostaminen

Canonin messuosaston CAD-tulostusalueella kävijät saivat kokea, miten uusimpia colorWAVE-, plotWAVE- ja imagePROGRAF-laitteita käytetään eri suurkuvatulostamisen sovelluksissa. Kuvitteellisen pyöräilybrändin esimerkin avulla näytimme, miten Canonin CAD-tulostusratkaisu tarjoaa tarkkuutta ja värien eheyttä useilla eri mediatyypeillä ja -painoilla niin suurissa kuin pienissäkin formaateissa. Ja ratkaisua voidaan käyttää projekteissa teknisistä piirustuksista ja värikkäistä julisteista karttoihin ja seinäkalentereihin.

CAD/GIS Printing

Sisustussuunnittelu

Drupa-ständillämme esiteltiin erilaisia innovatiivisia tulostussovelluksia, mukaan lukien esimerkkejä siitä, miten Canonin asiakkaat ovat käyttäneet digitaalisesti tulostettuja sisustuselementtejä lattioista ja tapeteista huonekaluihin ja lasien koristeisiin. Colorado UVgel- ja uuden Arizona 2300 FLXflow -tulostimien sekä suurkuvagrafiikkaa varten kehitetyn PRISMAelevate XL -työnkulkuohjelmiston avulla käyttäjät pystyvät tuottamaan upeita ja monipuolisia tulosteita – myös metallisille ja kuvioiduille materiaaleille. Esittelimme myös uutta vastuullista tapettiamme, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista. Samaan aikaan uudet imagePROGRAF PRO- ja GP-sarjat herättivät henkiin laadukkaat valokuva- ja kuvataidesovellukset.

Interior design

Haluamme kuulla sinusta

Oletko valmis uudistamaan liiketoimintasi huippuluokan paino- ja tulostusratkaisuilla?

Tutustu Canonin tuotteisiin

Inkjetistä toneriin, värillisestä yksiväriseen ja pienestä suureen kuvaan – Canonin uudet ratkaisut on suunniteltu parantamaan toimintojasi.

 • Digitaaliset painokoneet

  Tee vaativista painotöistä helppoja markkinoiden johtavalla, luotettavalla ja skaalautuvalla arkki- ja rullapainokoneiden valikoimalla, jota ohjaa Canon PRISMA Suite.

 • Suurkuvatulostimet

  Canonin suurkuvatulostimien täydellä valikoimalla voidaan tuottaa huomiota herättäviä kylttejä tai näyttelygrafiikkaa, upeaa kuvataidetta ja sisustuselementtejä, iskeviä julistekampanjoita, korkeatasoisia tulosteita tai pistekirjoitusta sekä CAD- ja GIS-töitä.

 • Digitaalinen etikettien ja pakkausten painaminen

  Uusi LabelStream LS2000, joka tulee saataville vuonna 2025, on tarra- ja etikettivalmistajien kannalta ehdoton vesipohjaiseen mustesuihkuteknologiaan perustuva ratkaisu. Luotettava, tuottava ja joustava digitaalinen etikettipainokone täyttää vaatimukset, jotka koskevat lyhyempien sarjojen itseliimautuvia etikettejä, jotka on tuotettu tiukoilla määräajoilla. Sopii erinomaisesti eri teollisuudenaloille, kuten henkilökohtaisiin hygieniatuotteisiin, elintarvike- ja juomateollisuuteen.

 • Canon painomateriaalit

  Hyödynnä Canonin laaja paino- ja tulostusmateriaaleja ja ammattimaisten testausohjelmien tietämys. Keskustele Canonin paino- ja tulostusmateriaalien asiantuntijoiden kanssa siitä, miten Canon Print Media voi tukea halutun ulkoasun ja tunnelman luomista sovelluksiisi, auttaa maksimoimaan tuottavuutesi ja tukea sitoutumistasi ympäristöasioihin.

 • Lue lisää

 • Lehdistösivut

  Canonin drupa 2024 -lehdistösivuilta löydät tapahtumaa tukevat lehdistötiedotteet, mukaan lukien uusimmat tekniikkaa koskevat julkistukset.

 • Lehdistökeskus

  Lukuisilla innovaatioillaan Canon nostaa Coloradon M-sarjan UVgel-tulostimen ominaisuudet uudelle tasolle.

 • Lehdistösivut

  Canon tuo markkinoille plotWAVE- ja colorWAVE T -sarjat, teknisille asiakirjoille suunnitellut seuraavan sukupolven suurkuvatulostimet.

 • Lehdistösivut

  Canon laajentaa tuotannollisten inkjet-painokoneiden tuotevalikoimaansa uudella B2-arkkipainokoneella, varioPRESS iV7:llä.

 • Lehdistösivut

  Canon parantaa Arizona 2300 -sarjan tasotulostimien tuottavuutta ja helppokäyttöisyyttä yhdistämällä siihen FLXflow-teknologian.

 • Lehdistösivut

  Canon lanseeraa ProStream 2000 -sarjan – suurnopeuksiset rullasyötöllä toimivat inkjet-painokoneet – kaupallisen painamisen ja yritysviestinnän markkinoille samoin kuin uuden ProStream 3160 -lippulaivamallin.

 • Lehdistösivut

  Canon osoittaa sitoutumisensa tulla merkittäväksi toimijaksi digitaalisesti painettujen etikettien ja pakkausten alalla.

 • Lehdistösivut

  Canon laajentaa markkinajohtajan valikoimaansa suurnopeuksisilla rullasyötteisillä digipainokoneilla ColorStream 8110:llä ja uudella lippulaivalla ColorStream 8200:lla.

 • Lehdistösivut

  Canon tähtää julisteiden premium-markkinoille uudella imagePROGRAF GP -sarjan 7-värisillä suurkuvatulostimilla, joissa on oranssit ja harmaat musteet katseet vangitsevaa ja tasaista värintoistoa varten.

 • Lehdistösivut

  Uusi Canon imagePROGRAF PRO -sarjan 12-värinen suurkuvatulostin tarjoaa toistaiseksi parhaimman ammattivalokuvauksen ja kuvataiteen markkinoille suunnatun PRO-tulostuslaadun ja erinomaisen valonkestävyyden.

 • Lehdistösivut

  Canon julkistaa erittäin menestyksekkäiden B3-arkkisyötteisen inkjet-teknologiaa hyödyntävien painokoneidensa sarjan laajennuksen varioPRINT iX1700 -mallilla.

 • Lehdistösivut

  Canon laajentaa etiketti- ja tarrapainolaitteiden valikoimaansa uudella LabelStream LS2000:lla.

 • Lehdistösivut

  Yhdysvaltain patenttiluokituksessa Canon sijoittuu viidenneksi ja japanilaisyritysten joukossa ensimmäiseksi oltuaan viiden parhaan joukossa yhtäjaksoisesti 38 vuotta.

 • Lehdistösivut

  Canon lanseeraa uuden laajennetun takuuohjelman Coloradon M -sarjan rullalta rullalle -suurkuvatulostimille.

 • Lehdistösivut

  Canon tuo markkinoille uudet CAD-piirustuksia ja julisteita varten suunnitellut imagePROGRAF TM -sarjan monikäyttöiset suurkuvatulostimet.