TRANSAKTIOVIESTINTÄ

Mustesuihkupainamisen joustavuus lyhytsarjaisten painoerien tuottamisessa

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Transaktioviestinnän erikoisasiantuntija

AddComm Group on Alankomaissa ja Espanjassa toimiva yritys, joka auttaa yrityksiä parantamaan viestintäänsä printtipalveluilla, joihin kuuluvat esimerkiksi automatisoitu liiketoiminnallisten asiakirjojen tuottaminen, suoramarkkinointi ja asiakasviestintä.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

Digitaalisuus tuottaa haasteita

Viestinnän siirtyessä digitaalisiin kanaviin, lyhytsarjaisten painotuotteiden kysyntä on vähentynyt. Lyhytsarjaisten painotuotteiden tuottaminen kävi kannattamattomaksi AddCommin rullasyöttöisillä mustesuihkutuotantolaitteilla, jotka oli tarkoitettu suurien tuotantoerien painamiseen. Digitaalisten tonerpohjaisten painokoneiden käyttö puolestaan aiheutti ongelmia kulujen ja laadun kanssa.

AddComm Group kaipasi tehokasta lyhytsarjaiseen painamiseen sopivaa painoprosessia, jonka POIS painolaadusta ei tarvitsisi tinkiä.

Two men working at digital printing machine

Värimustesuihkuratkaisu

Canonin ja AddCommin yli 20 vuotta kestäneen kiinteän yhteistyön ansiosta AddComm tiesi, että POIS Canonilta löytyisi heille sopiva ratkaisu – ja näin kävikin Canonin Commercial Printing Business Day tilaisuudessa Saksassa.

VarioPrint i300 -väriarkkipainokone sopii saumattomasti AddCommin tuotantoympäristöön ja tarjoaa alle 2 500 kappaleen painoeriin tarvittavaa laatua, tehokkuutta sekä monipuolisuutta. Sen laatu vastaa täydellisesti myös yrityksen olemassa olevien ColorStream -painokoneiden laatua.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


TONERPOHJAISISTA PAINOKONEISTA LUOPUMINEN TEKI LYHYTSARJAISESTA PAINAMISESTA KILPAILUKYKYISEMPÄÄ JA TEHOKKAAMPAA.

Leonie van der Veen,
AddCommin toimitusjohtaja
Man examines colour digital prints for book printing

Uusia tulevaisuuden mahdollisuuksia

VarioPrint i300 -painokoneen joustavuus on muuttanut AddCommin sekä digitaalista että painettua viestintää. Olemassa oleva laiteteknologia korvattiin uudella digitaalisella painokoneella, joka tuottaa kustannustehokkaasti lyhytsarjaiset yksilölliset asiakirjat suurista volyymeista tutulla laadulla.

Monipuolisen materiaalituen ansiosta AddComm erottuu joukosta, mikä tuo uusia mahdollisuuksia uusilla markkinoilla. Yritys on jo nyt voittanut uusia asiakassopimuksia itselleen.VARIOPRINT i300:N SUORITYSKYKY ON OLLUT ERINOMAINEN.

Viesti tehokkaasti sekä painettujen että digitaalisten kanavien kautta

Ota yhteyttä tiimiimme