nama-hero1

Canonin verkkokamerat tuovat parempaa turvaa slovenialaiselle Nama-tavarataloketjulle

Canonin Namalle toimittama verkkokameraratkaisu on toiminut erittäin hyvin ja auttanut yritystä havaitsemaan näpistyksiä entistä tehokkaammin. Erityiskiitosta on saanut aiempaan järjestelmään verrattuna selvästi parempi kuvanlaatu. Sen ansiosta on pystytty havaitsemaan useampia rikkomuksia ja tekemään poliisille enemmän ilmoituksia.

Uuden järjestelmän hallinta on helppoa ja selkeää, joten vahingontorjuntahenkilöstö pystyy keskittymään valvontaan ja näpistysten havaitsemiseen huonolaatuisen kuvamateriaalin läpikäymisen sijaan. Lisäksi järjestelmän käytön opettaminen uusille työntekijöille onnistuu kahdessa tunnissa. Jos järjestelmään tulee tekninen vika, integroijan kanssa tehty huoltosopimus takaa nopean palvelun, eikä järjestelmän käyttökatkoista siten aiheudu toiminnalle ylimääräistä haittaa.

nama-image1

”Voimme tarvittaessa lisätä uusia kameroita ja korvata vanhoja malleja helposti. Tämä on pitkän aikavälin investointi, ja jatkamme erittäin mielellämme yhteistyötä Canonin kanssa. Todennäköisesti otamme ratkaisun jatkossa käyttöön myös muissa myymälöissämme.”

Branka Jerala, markkinointijohtaja