ASIAKASTARINA

Tilaa säästävät ratkaisut laajensivat liiketoimintaa

Two men in dark trousers and light shirts stand in front of a large Canon digital printing press.

Liiketoimintakriittiset asiakirjat

Tietojenhallintayritys Star Storage halusi tarjota asiakkailleen täydellisen kattavaa tietojen suojaus- ja arkistointipalvelua, joten se lisäsi portfolioonsa myös tietojen tulostus- ja lähetyspalvelun. Asiakkaat pankeista teleoperaattoreihin ja sähköyhtiöihin luottavat siihen, että Star Storage tulostaa ja toimittaa kriittiset asiakirjat niille tarvittaessa 24 tunnissa.

Woman with short dark hair wearing navy trousers and a long-sleeved white shirt uses a scanner on top of a Canon commercial digital printing press.

Vähemmän kokoa, enemmän kasvua

Liiketoiminnan kasvaessa tasaisesti yrityksen oli laajennettava tuotantoresurssejaan. Koska tila oli kortilla, uuden ratkaisun piti lisätä tuottavuutta ja liiketoimintamahdollisuuksia viemättä yhtään lisätilaa.

Man in sky blue polo shirt and a baseball cap loads A4 paper into the open drawer of a large Canon digital printing press.

Tuottavia ratkaisuja

Canonin tuotteet ovat niin tehokkaita, että Star Storage pystyi korvaamaan kymmenen digitaalista arkkipainokonettaan viidellä Canonin painokoneella. Star Storage tunsi VarioPrint -malliston luotettavan maineen ja päätti hankkia kaksi VarioPrint 6250 -painokonetta, Canon varioPRINT 110 -koneen mustavalkoisille töille sekä kaksi Canon imagePRESS C800 -konetta väritöille.Transpromo-painatuksessa on paljon potentiaalia, ja Canonin väripainokoneet ovat tie tähän tulevaisuuteen.

Silvius Neagu, Output Management Outsourcing -divisioonan johtaja
Two middle-aged men in light blue shirts and stand behind a commercial printer as reams of printed paper weave through the open-ended machine.

Silta tulevaisuuteen

Uusilla Canon-tuotteilla on ollut suuri vaikutus yrityksen toimintaan – eniten ne ovat parantaneet tuottavuutta ja tehokkuutta. Star Storage voi nyt tulostaa 20 % enemmän sivuja samalla henkilömäärällä ja toimitiloilla.

Pienempi sivukohtainen hinta ja laskenut sähkönkulutus alentavat merkittävästi yrityksen tuotantokustannuksia. Paremman nopeuden ja luotettavuuden lisäksi Star Storage voi nyt myös etsiä uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja kehittää transaktiotulostuksen mahdollisuuksia.CANONIN LAITTEET OVAT TODISTETUSTI LUOTETTAVIA.

Kirjoittaja Silvius Neagu


Tutustu liiketoimintaa tehostaviin ammattipainopalveluihin.

Ota yhteyttä tiimiimme