ASIAKASTARINA

Premier Insurance – turvaa tulevaisuuden

Hero image

Lataa Premier Insurancen asiakastarina


CANONIN MEGATANK-TULOSTIN ON NOSTANUT LIIKETOIMINTAMME TÄYSIN UUDELLE TASOLLE.

Anik Islam, toimitusjohtaja, Premier Insurance
Premier Insurance has been providing

Premier Insurance on tarjonnut vakuutuspalveluita asiakkailleen vuodesta 1983 lähtien. Viime vuosiin asti yhtiö toimi "yhden miehen bändinä". Anik Islamin otettua ohjat käsiinsä yhtiön kasvu on ollut nopeaa. Premier Insurance on nyt Ison-Britannian johtava vakuutuspalveluiden välittäjä – eikä näkyvissä ole merkkejä kasvun hidastumisesta.

Resources need to meet demand

Resurssien on vastattava kysyntään

"Osassa tulostimistamme ei ollut langatonta yhteyttä, mutta halusimme tehostaa tulostamista ilman hankalia johtoja ja kaapeleita. Musteen riittoisuus on ollut iso ongelma, ja tuhlasimme jatkuvasti aikaa ja rahaa kalliiden mustekasettien vaihtamiseen ja paperin täyttämiseen", kertoo Anik.

Nykyisillä laitteilla voi tulostaa vain tavalliselle toimistopaperille, ja tulostusjälki ei parhaimmillaankaan ollut kovin laadukasta.

Canonin ratkaisu

Tutkittuaan eri tulostinvaihtoehtoja Anik löysi ratkaisun, joka vastasi kaikkiin tulostustarpeisiin: erinomainen tuottavuus, hyvät yhteydet ja liitännät, riittoisat musteet ja joustavat tulostusominaisuudet.

"CANONIN PIXMA G -SARJAN LAITTEET RATKAISIVAT KAIKKI TULOSTUSONGELMAMME"

kertoo Anik Islam.

Quote image

PIXMA G -sarjan laitteissa on intuitiivinen LCD-käyttöliittymä, 350 arkin paperikapasiteetti ja automaattinen kaksipuolinen tulostus. Ne sopivat erinomaisesti Premier Insurancen kiireiseen toimistoympäristöön. Tulostimien Ethernet-ominaisuudet mahdollistavat nopeat ja turvalliset yhteydet lähiverkon kautta.

Canon PIXMA G -sarjan tulostimissa on uudelleentäytettävät ja erittäin riittoisat mustesäiliöt, jotka takaavat tuotantotulostuksen ilman keskeytyksiä ja alhaisemmat kustannukset verrattuna muihin vastaaviin tulostimiin. Kolmesta mustepullosta riittää mustetta jopa 18 000 sivun tulostamiseen – se on merkittävä kilpailuetu, korostaa Anik Islam.

Body image


SE SOPII TÄYDELLISESTI LIIKETOIMINTAAMME JA HALLINTOOMME. TULOSTIN ON AINA KÄYTETTÄVISSÄ, JA MUSTEET OVAT TODELLA RIITTOISIA. MUSTEITA PITÄÄ TILATA HARVEMMIN, KUSTANNUKSET OVAT LASKENEET JA MUSTEEN TÄYTTÖ KÄY TODELLA HELPOSTI.

PIXMA G -sarjan laitteilla voi käsitellä monenlaisia tulostusmateriaaleja – kuten tavallista paperia, kirjekuoria, kortteja ja valokuvapaperia – joiden koko voi vaihdella 3,5 tuumasta A4-kokoon. Laitteissa on kaksisuuntainen paperinsyöttö, joten kirjekuoret voidaan syöttää takasyöttötasolta ja tavallinen paperi etukasetista. Paperinsyöttöä ei tarvitse valita erikseen, mikä säästää paljon aikaa päivän aikana.

Musta pigmenttimuste sopii erinomaisesti ammattitasoisten asiakirjojen tulostamiseen edullisesti. Laadukkaat dye-pohjaiset värilliset musteet sopivat täydellisesti asiakasviestintään.

Nämä tehokkaat uudet ominaisuudet ovat nostaneet Premier Insurancen liiketoiminnan aivan uudelle tasolle. Sertifikaatit, markkinointimateriaalit ja kirjekuoret tulostetaan huippulaatuisina PIXMA G -sarjan tulostimella. Niissä tulee myös vahvasti esille Premier Insurancen brändi.

Pilvipalvelut ovat osoittaneet arvonsa. Kätevän Canon PRINT -sovelluksen ja Canon PIXMA Cloud Linkin ansiosta tulostaminen onnistuu eri puolilta maailmaa Internet-yhteyden kautta. Etäyhteydellä voidaan tulostaa pilvipalveluista, kuten Google Drivesta, Dropboxista ja Evernotesta, joten ne on helppo integroida nykyisiin työnkulkuihin. Pilvipalvelut mahdollistavat myös etätyöntekijöiden ja toimistotyöntekijöiden saumattoman yhteistyön.

PIXMA G -sarja auttaa laajentamaan liiketoimintaa

Premier Insurance haluaa tunnistaa eri toimipaikkojen strategiset edut ja tarjota palveluitaan kaikkialla Isossa-Britanniassa. Anik on ehdottomasti sitä mieltä, että yhtiön jokaisella toimipisteellä täytyy olla oma PIXMA G6050 -laite.

Canon PIXMA G -sarjan laite on nyt korvaamaton jäsen Premier Insurancen jokaisessa tiimissä.

Aiheeseen liittyvät asiakastarinat