DIGITAALINEN KIRJOJEN PAINAMINEN

Täydellisen yksilöllistä

Birds eye view of book printing services warehouse

Yksilöllisten tuotteiden villitys

Yksilöllisten painopalveluiden tarjoaja Signature Gifts hyödyntää personoitujen tuotteiden suosiota. Vuodesta 2009 lähtien yritys on jatkuvasti laajentanut yksilöllisten lahjojen tuotevalikoimaansa, johon kuuluu muun muassa kalentereita, julisteita, mukeja ja tekstiilejä. Lisäksi yritys on laajentunut yksilöllisten kirjojen markkinoille sivuhaaransa Signature Booksin avulla.

Two men examine personalised book printing pages on top of printing press

Menestyksen merkkejä

Yksilöllisten kirjojen kysyntä on kasvanut nopeasti, ja Signature Booksin tilausmäärät ovat nousseet vuosi toisensa jälkeen – vuosittainen tuotantomäärä on tällä hetkellä jo noin 300 000 kirjaa.

Yritys tarvitsi digitaalisen painamisen ratkaisun, joka voisi tuoda yrityksen kaksi erillistä tuotantolinjaa saman katon alle ja joka pystyisi vastaamaan nopeasti valmistettavien korkealaatuisten tuotteiden kysyntään.

People in background work at industrial book printing equipment in warehouse

Omannäköinen painokone

Signature Gifts päätti sijoittaa VarioPrint i300 -painokoneeseen Canon-yhteistyön myötä.

Mustesuihkupainokone oli täydellinen ratkaisu sekä yrityksen erityistarpeisiin että kilpailukyvyn kasvattamiseen. VarioPrint i300:n automatisoitu tuotanto vähentää käyttökatkoja ja tehostaa tuottavuutta.

Lisäksi PRISMAprepare-esikäsittelyohjelmistolla voi niputtaa samankaltaisten tuotteiden painamisen yhteen, joten Signature Gifts voi kasvattaa tuottoaan painamalla tehokkaammin ja tasaisella tuotanto nopeudella.

Man stands front of varioprint i300 digital printing press holding large piece of paper


PAINOKONE PYSYY VAATIMUSTEN TASALLA SEKÄ LAADULTAAN ETTÄ TUOTANTOMÄÄRÄLTÄÄN.

Peter Druce,
Signature Giftsin tekninen johtaja

Vauhdissa mukana

Uuden painokoneen ansiosta Signature Gifts vähensi käyttökustannuksia huomattavasti siirtämällä yksilöllisten kirjojen tuotannon yhden katon alle Skotlantiin.

Nopean ja älykkään VarioPrint i300 -painokoneen ja PRISMAprepare-ohjelmiston myötä Signature Gifts voi julkaista uusia kirjoja nopeammin ja kustannustehokkaammin ilman ylimääräistä henkilökuntaa. Uusien laitteiden avulla yritys selvisi kiireisimmistä kuukausistaan helposti, ja painoi 3,2 miljoonaa A4-kokoista painopintaa ainoastaan yhdellä työvuorolla.

Canonin painoratkaisun tuoman kehityksen myötä Signature Gifts pystyy nyt vastaamaan jatkuvasti kasvavaan kysyntään, ja sen myynti on kasvanut uskomattomat 25 prosenttia.PAINOKONE TUOTTAA VÄRILLISIÄ JA MUSTAVALKOISIA SIVUJA ILMAN KÄYTTÖKATKOJA.

Tutustu kattaviin ja liiketoimintaa tehostaviin digitaalisiin kirjojen painamisen palveluihin

Ota yhteyttä tiimiimme