ASIAKASTARINA

Mini Professors – tieteestä hauskempaa esikoululaisille


Lataa Mini Professorsin asiakastarina


SE ON LUOTETTAVA, KUSTANNUSTEHOKAS, HELPPOKÄYTTÖINEN…JA NÄYTTÄÄ LISÄKSI TODELLA UPEALTA.

Natasha Spink, franchising-yrittäjä, Mini Professors
Children have an unquestionable thirst for learning.

Lapsilla on valtava into oppia uutta. Mini Professors tarjoaa lapsille mahdollisuuksia oppia uusia tiedetaitoja hauskassa ja turvallisessa ympäristössä.

Tieteellisten periaatteiden selittäminen yksinkertaisilla tehtävillä antaa jokaiselle lapselle – päiväkodista alakouluun – tilaisuuden oppia ja opettaa muita.

Rising to the challenge

Vastaa haasteeseen

Natasha Spink johtaa Mini Professorsin toimintaa St. Albansissa ja Harpendenissa. Yhtiön liikeidea on verrattain uusi ja sille oli saatava näkyvyyttä nopeasti. Siksi Natasha halusi löytää tulostimen, joka pystyy vastaamaan sekä yhtiön markkinoinnin tarpeisiin että tuottamaan lapsille suunnattuja monipuolisia kurssiaineistoja.

Canonin ratkaisu

Tutkittuaan eri tulostinvaihtoehtoja Internetissä Natasha vakuuttui Canonin MegaTank-tulostimen sopivuudesta – eikä ole joutunut katumaan valintaansa.

"TULOSTIMEN ANSIOSTA VOIN HELPOSTI TARJOTA LAPSILLE JOKA VIIKKO ERILAISIA INNOSTAVIA TIEDETEHTÄVIÄ."

Quote image

"Meillä on paljon erilaisia tulostettavia mallipohjia, tarroja ja kortteja. Canonin PIXMA G -sarjan laitteiden syöttölaitteet voivat käsitellä kaikkia tarvitsemiamme tulostusmateriaaleja", kertoo innostunut Natasha.

MegaTank-säiliöt – integroidut, helposti täytettävät ja riittoisat mustesäiliöt – mahdollistavat suurienkin sarjojen tulostamisen edullisesti. Ne olivat keskeinen peruste tulostimen valinnassa – ja ne ovat osoittautuneet korvaamattomiksi.

The Canon PIXMA G Series manages to print on everything


Mustesäiliöissä on selkeät merkinnät, joten jäljellä oleva mustemäärä on helppo tarkistaa. Säästän todella paljon rahaa, koska vanhalla tulostimellani olisin joutunut käyttämään paljon enemmän mustekasetteja.

Langattomat ominaisuudet tarjoavat monia lisäetuja. MegaTank-tulostimen ansiosta Natasha voi valvoa lapsia yhdessä huoneessa ja lähettää tietokoneestaan tulostustöitä toiseen huoneeseen. Lisäksi hän voi olla varma, että tulosteet ovat valmiina, kun niitä tarvitaan.

Jokaisen oppitunnin päätteeksi lapset saavat todistuksen, jolla he voivat juhlistaa oppimiaan uusia taitoja. Luotettava ja laadukas MegaTank-tulostin takaa, että todistukset myös näyttävät hyviltä, mikä nostaa niiden arvoa lasten silmissä.

"On hienoa, että voin antaa heille jotain, josta voin itsekin olla ylpeä. Tulostuslaatu on huippuluokkaa, joten lapset näyttävät todistukset mielellään myös vanhemmilleen", kertoo Natasha.

Valoisa tulevaisuus kaikille

Natashalla on vahva usko valoisaan tulevaisuuteen ja hän haluaa lapsien tutustuvan jo varhaisessa iässä tieteen maailmaan. Natashan tavoitteena on laajentaa Mini Professorsin toimintaa yhä uusiin päiväkoteihin ja esikouluihin. Hän aikoo myös järjestää lasten ja aikuisten yhteisiä tiedekursseja.

Canon PIXMA G -sarjan tulostin on tärkeä osa yhtiön tulevaisuuden suunnitelmia.

Aiheeseen liittyvät asiakastarinat