FC-hero1

FC Dordrecht ajantasaistaa videovalvontajärjestelmänsä Canonin ratkaisulla

Hollantilainen jalkapallojoukkue FC Dordrecht nousi hiljattain Alankomaiden jalkapallon korkeimmalle sarjatasolle Eredivisieen. Seuran oli päivitettävä turvallisuusjärjestelmänsä, jotta kotiotteluihin saapuvien entistä suurempien kannattajajoukkojen turvallisuus voitiin taata. Samalla FC Dordrechtin oli ryhdyttävä tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä paikallisviranomaisten kanssa seuran tilojen ja kannattajien turvallisuuden varmistamiseksi.

Nyt toteutettu turvallisuusjärjestelmän päivitys on väliaikaisratkaisu vuoden ajalle. Seura on rakentamassa uutta, modernia ja huomattavasti suurempaa stadionia, johon suunnitellaan myös huipputason turvallisuusjärjestelmä. Päivitysprojektissa on tarkoitus testata, kuinka tekniikka toimii todellisissa olosuhteissa, jotta testattu ratkaisu voidaan toteuttaa vuonna 2016 valmistuvaan uuteen stadioniin.

FC-image1

”Meille oli tärkeää pystyä tallentamaan huippulaatuista kuvaa koko ajan – erityisesti niissä stadionin osissa, joissa on vähemmän valoa. Siirtyminen analogisesta ratkaisusta digitaaliseen tuntui ainoalta realistiselta vaihtoehdolta.”

Jacques de Zeeuw, Security Officer