AH-Hero1

Antonius Hypercare hyödyntää Canon-valvontakameroita asiakkaiden terveydenhoidossa ja hoitoturvallisuuden varmistamisessa

Antonius HyperCare on itsenäisenä yrityksenä toimiva hollantilainen ylipainehappihoitolaitos, joka sijaitsee Antoniuksen sairaalan yhteydessä Sneekissä. Laitoksessa lääketieteellinen hoito tapahtuu painekammiossa, johon ohjataan ylipaineista ilmaa. Ylipainehappihoito on hoitomuoto, jota käytetään esimerkiksi diabeetikoiden haavanhoidossa ja sukeltajantaudin hoidossa. Painekammioon mahtuu kerralla istumaan 10 potilasta, jotka hengittävät puhdasta happea hengitysmaskin kautta. Yksi hoitokerta kestää enintään kaksi tuntia. Painekammiossa on aina oltava valvontakamera. Kameran asentaminen on lakisääteisesti pakollista hoitoympäristön luonteen vuoksi. Hoidon aikana voi ilmetä sivuvaikutuksia, kuten huimausta, väsymystä tai korvakipuja. Potilaiden jatkuvalla tarkkailulla varmistetaan myös, ettei hoidon aikana ilmene happimyrkytyksen merkkejä.

AH-image1

"Canonin verkkokameroiden asentaminen oli erinomainen päätös. Kamerat ovat laadukkaita, ja ne ovat helpottaneet päivittäistä työtämme merkittävästi. Ero entiseen näkyi välittömästi."

”Uusien Canon-kameroiden ansiosta HyperCare on tuottavampi, tehokkaampi ja toimintaympäristöltään miellyttävämpi.”

René Groot, pääjohtaja