Spazio-hero1

Spazio81:n entistä vahvempi kumppanuus Canonin kanssa tukee nopeasti kasvavaa liiketoimintaa

Vuonna 2008 perustetun, milanolaisen taidekuviin erikoistuneen Spazio81:n tulostuspalvelutoiminta ja maine ovat kasvaneet nopeasti. Yrityksen vaikuttavaan maailmanlaajuiseen asiakaskuntaan kuuluukin huippuvalokuvaajia ja tunnettuja tuotemerkkejä. Asiakkaat arvostavat erityisesti yrityksen valokuvatulosteiden laatua, jonka takaa Canonin 60 tuuman, 12 värin imagePROGRAF-suurkuvatulostin. Pitkään jatkunut yhteistyö Canonin kanssa on auttanut Spazio81:tä hyödyntämään molempien yritysten pitkää digitaalitekniikan asiantuntemusta, laajentamaan palvelutarjontaansa ja tarttumaan digitaalisen tulostuksen mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin.

Italialaisen kuva-alan yrityksen Spazio81:n haasteena oli pystyä mukautumaan ja laajentumaan liiketoiminnan kehittämisen edellyttämällä tavalla. Yhteistyössä Canonin kanssa yritys pyrki löytämään ratkaisun, joka auttaisi osaltaan täyttämään ja jopa ylittämään asiakkaiden vaatimukset ja samalla avaamaan yritykselle uusia markkinoita esimerkiksi arkkitehtuuri-, suunnittelu- ja rakennusalalla.

Spazio-image1

”Yrityksemme arvostuksesta kertoo se, että vaikka Marco asuu New Yorkissa, hän haluaa silti käyttää meidän tulostuspalvelujamme.”

Alessandro Locatelli, toimitusjohtaja, Spazio81