HSD-hero1

Digitaalisten painotuotteiden yksilöllistäminen on avannut hs Druckille tien menestykseen

"Kun päätimme perustaa hs Druckin, uskoimme, että digitaalinen painatus voi tarjota asiakkaille muutakin kuin laadukkaita painotuotteita", Helmut Hörmanseder kertoo. "Emme motivoituneet lyhytkestoisista projekteista vaan mahdollisuudesta tarjota asiakkaille räätälöityja tuotteita, joiden avulla he voisivat tehostaa markkinointiaan."

Hs Druck käyttää tuotannossa kolmea Canon imagePRESS -painokonetta, Canonin tukemaa Objectif Lune PrintShop Mail -ohjelmaa vaihtuvan tiedon hallintaan ja DirectSmile-räätälöintiohjelmaa. "Canonin apu digitaalisten painokoneiden ja mukauttamistyökalujen optimoinnissa on ollut korvaamatonta", Hörmanseder sanoo. Tukipalvelut ovat osa Canonin Essential Business Builder Program -ohjelmaa. EBBP-ohjelma tarjoaa yrityksille itsenäisten asiantuntijoiden neuvontapalveluja, joiden avulla yritykset voivat tehostaa liiketoimintaansa ja hyödyntää markkinapotentiaaliaan.

HSD-image1
HSD-image2

"Hs Druckin tavoitteena on tarjota asiakkaille monipuolisia markkinointipalveluja valokuvauksesta, suunnittelusta ja konsultoinnista yksilöllisiin painotuotteisiin ja toimitukseen. Hoidamme koko markkinointikampanjan keskitetysti alusta loppuun. Se on painotuotteiden tulevaisuutta. Canonin tekniikan ja tuen avulla teemme siitä todellisuutta jo tänään."

”Canon järjesti tiloissamme Essential Business Builder -kurssin, jolla käsiteltiin painotuotteiden yksilöllistämistä. Asiantuntevan koulutuksen ansiosta koko tiimi ymmärsi tekniikan tarjoamat mahdollisuudet ja sai resurssit sekä palveluiden tuottamiseen että uusien palveluiden markkinointiin asiakkaille.”

Helmut Hörmanseder, perustajaosakas