ABC- Hero1

Uusi digitaalitulostuksen työnkulku tehostaa ABC Imaging UK:n tuottavuutta ja parantaa tuottoa

Kun tuotantokustannukset on saatu hallintaan, ABC Imaging UK:n tuotto on kääntynyt nousuun ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Työnkulkuun tehdyt parannukset ovat tuoneet lisäkapasiteettia, ja yritys pystyy tarjoamaan entistä monipuolisempia palveluja. Tuotantoa on laajennettu uusiin tuotteisiin ja sovelluksiin, kuten laadukkaisiin laatikoittain myytäviin sopimusdokumentteihin.

Canonin ja Océn tulostimet ja ohjelmistot auttavat ABC Imaging UK:ta entistä paremmin toteuttamaan yrityksen toiminta-ajatusta ”vakuuttaa jokainen asiakas jokaisessa toimeksiannossa”. ”ABC:n tulevaisuus näyttää todella hyvältä”, iloitsee Hawkins. ”On hienoa tehdä yhteistyötä toimittajan kanssa, joka tarjoaa kattavan tuotevalikoiman lisäksi laadukkaita tilinhallintapalveluja ja tukea liiketoiminnan kehittämiseen. Océ PRISMA -työnkulun ja Canonin imagePRESS-tekniikan ansiosta olemme pystyneet tehostamaan toimintaamme merkittävästi. Samalla kun tuotantonopeus on kasvanut 50 %, kuluja on saatu pienennettyä 30 %.”

ABC-image1
ABC-image2-595x380.jpg

"Canon imagePRESS C7010VPS -tuotantojärjestelmien hankinnan jälkeen töiden ulkoistamistarve on vähentynyt merkittävästi. Teemme nyt kaiken painotyön itse, ja asiakkaat ovat olleet laatuun erittäin tyytyväisiä."

Ray Hawkins, toimitusjohtaja