Digitaalinen painaminen

Kolminkertainen investointi
kannattaa

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Monimuotoista tuotantotulostusta

Solent Design Studio tarjoaa kokonaisvaltaisia tuotanttulostuspalveluita. Perheyritys POIS painaa erilaisia tuotteita, kuten yritysten liiketoiminnallisia printtituotteita, lehtisiä, käyttöoppaita, kalentereita ja kirjoja, asiakkailleen Etelä-Englannissa.

Two men stand back to back in front of Solent warehouse

Digitaalisen investoinnin mahdollisuudet

Solent Design Studio tarjosi lyhytsarjaista painamista jo aiemmin mutta tiesi, että heidän digitaaliset laitteensa olivat aikaansa jäljessä. Yritys halusi laajentaa lyhytsarjaisten painotöiden tarjontaansa, siirtyä offset-painamisesta digitaaliseen painamiseen ja lisätä sovellusportfolioonsa uusia materiaaleja, kokoja ja mattamaisempia painopintoja.

Keskusteltuaan Canonin konsulttien kanssa ja vierailtuaan esittelytilassa, Solent Design Studio hankki kaksi Canonin digitaalista väripainokonetta – 100 sivua minuutissa painavan Canon imagePRESS C10000VP:n ja imagePRESS C750:n. Lisäksi yritys hankki VarioPrint 6160 -painokoneen yksivärisiin mustavalkotöihin.

Man examines pages of photo prints from commercial printer

Digitaalinen vallankumous laadukkailla valokuvatulosteilla

Digitaalinen painoliiketoiminta kattaa jo lähes puolet yrityksen tuloista ja jatkaa kasvuaan.

Digitaalisen laadun valtavan parannuksen ansiosta Solent Design Studio on voinut siirtää merkittävän osan offset-töistään digitaaliseen muotoon – jopa sellaiset työt, jotka vaativat syvän tasaiset värit tai erikoisvärejä ja -sävyjä. Tämän ansiosta Studio voi vastaanottaa uusia lyhytsarjaisia printtitöitä, jotka olivat aiemmin mahdottomia toteuttaa offset-painokonelle soveltumattomien painosmäärien ja edellisen digitaalisen painokoneiston heikon laadun vuoksi.

Man crouches with hand on top of tall stack of matt finish printed pages


CANONIN KANSSA TYÖSKENTELY OLI ALUSTA LÄHTIEN TODELLA MAHTAVAA.

Martin Reynolds,
Solent Design Studion toimitusjohtaja

Uusia toimintoja ja paljon muuta

Canonin digitaalisten painokoneiden vakuuttava painolaatu ja monipuoliset materiaalivaihtoehdot avaavat uusia ovia Solent Design Studiolle.

Painoyritys otti valikoimaansa nyt myös vaakasuuntaiset A4-kirjat imagePRESS C750:n kaksipuoleisen banner arkkien painamisominaisuuden ansiosta. Lisäksi 90 % käyntikorteista painetaan nyt digitaalisesti imagePRESS C10000VP -painokoneella, jonka värit vastaavat Pantone-värejä ja joka mahdollistaa lyhytsarjaiset pakkauspainoerät.

Asiakaskunnan laajetessa Solent Design Studio voi erottautua erinomaisella painolaadullaan ja laajalla uudella tuotevalikoimallaan.ASIAKKAAMME OVAT ÄLLISTYNEITÄ, KUN NÄKEVÄT, MITÄ KAIKKEA VOIMME NYT TUOTTAA DIGITAALISESTI PAINAMALLA

Tutustu kattaviin ja liiketoimintaa tehostaviin digitaalisiin painamisen palveluihin

Ota yhteyttä tiimiimme