DIGITAALINEN KIRJOJEN PAINAMINEN

Mustesuihkupainaminen tuo uutta väriä elämään

Two male Digiforce employees at the book printing office

Kauppa käy digitaalisessa kirjanpainamisessa

Alankomaalainen Digiforce on digitaalinen kirjojen painaja, joka on erikoistunut eurooppalaisten kustantajien akateemisten julkaisujen ja opetusmateriaalien painamiseen. Joka vuosi yrityksen automatisoitu työnkulku tuottaa 500 000–600 000 lyhytsarjaista kirjaa tai yksittäispainosta asiakkaille Alankomaissa, Belgiassa ja Saksassa.

Woman and man in front of large inkjet production printers, examining book pages to be printed

Mustavalkoista ja värejä

Värillisten ja mustavalkoisten sivujen painaminen erillisillä laitteilla tekee molempia sivutyyppejä sisältävien kirjojen painamisesta kallista, ja painolaatu voi kärsiä.

Digiforce tarvitsi luotettavan ratkaisun, jolla sekä mustavalkoisten että värillisten sivujen painaminen olisi mahdollista ja joka toimisi varmasti ympäri vuorokauden.

Back of a man wearing a jumper with the Digiforce name and logo using an inkjet printing press

Sijoitus mustesuihkupainoteknologiaan

Vuosia kestäneen Canon-yhteistyön ansiosta Digiforce tiesi, millaista laatua ja luotettavuutta Canon tarjoaa. Kun johtava osakas Frank van Boxtel kuuli Canonin uuden VarioPrint i300 -painokoneen arkkisyöttöisestä mustesuihkuväriteknologiasta, hän tunnisti heti sen uudet mahdollisuudet tehokkuuden parantamiseksi.

Koska mustesuihkupainokone mahdollistaa mustavalkoisia ja värillisiä sivuja sisältävien kirjojen painamisen yhdellä laitteella, Digiforce voi kasvattaa liiketoimintaansa ja pystyy nyt tarjoamaan asiakkailleen värikkäämpiä painotuotteita.

Stack of printed paperback books produced by Digiforce with inkjet printer ink


LAATU ON TASAISTA KIRJAN PAINOERÄN ALUSTA LOPPUUN, JA KUSTANNUSTEHOKKUUDEN ANSIOSTA VOIMME TARJOTA ASIAKKAILLEMME ENEMMÄN.

Frank van Boxtel,
Digiforcen johtava osakas

Parantunut tehokkuus luo uusia mahdollisuuksia

Canonin VarioPrint i300 -painokone on mullistanut kirjojen yksittäiskappaleiden painamisen Digiforcella. Erityyppisten sivujen joustava painomahdollisuus paransi tehokkuutta, ja painokoneen luotettavuus vähensi tuotannon käyttökatkoksia. Kasvaneen tuottavuuden ja tasaisen laadun ansiosta Digiforce painoi 16 miljoonaa kirjan sivua vain seitsemän viikon aikana.

Korkealaatuiset painotuotteet, pienemmät käyttökustannukset ja pidentynyt käytettävyysaika ovat mahdollistaneet uusia tulovirtoja. Digiforce aloitti uuden 4 tunnin kirjojen painamispalvelun, sillä VarioPrint i300 -painokoneen nopeuden ansiosta asiakkaat voivat tilata kirjan aamulla ja hakea sen myöhemmin samana päivänä.YKSI MAAILMAN PARHAISTA LAITTEISTA.

Tutustu kattaviin ja liiketoimintaa tehostaviin digitaalisiin kirjojen painamisen palveluihin

Ota yhteyttä tiimiimme