ASIAKASTARINA

Uusi joustavuus siivitti Impressan menestykseen

Older man wearing glasses and an orange polo shirt and younger man in blue long-sleeved shirt smile as they look at a screen on a commercial digital printer.

Monipuolista liiketoimintaa

Kaupallisten tulostuspalveluiden tarjoaja Impressa toimittaa asiakkailleen markkinoinnissa, toimistoissa ja teollisuudessa käytettäviä materiaaleja, kuten myyntipistemateriaaleja kauppoihin. Töiden vaatimukset ja eräkoot vaihtelevat suuresti, ja niiden toimitusaika on erittäin lyhyt.

Bald man in purple t-shirt with yellow writing pulls large sheets of multi-colored printed paper from a digital printer.

Vastaus kysyntään

Impressan perinteiset offset-painokoneet synnyttivät paljon jätettä, toimivat hitaasti ja olivat suhteettoman kalliita pienten erien painatuksessa. Lisäksi asiakkaat joutuivat odottamaan musteen kuivumista, mikä ei ollut hyvä asia nopeatempoisella vähittäismyyntialalla.

Impressa tarvitsi uuden digitaalisen tulostusratkaisun, joka vastaisi haasteeseen käsittelemällä erikokoisia eriä nopeasti ja kustannustehokkaasti.TUTKIESSAMME SUURKUVATULOSTIMIA SAIMME CANONISTA ERITTÄIN HYVÄN VAIKUTELMAN.

Tom Cambré, Impressan teknologiajohtaja

Monipuolinen digitaalinen tulostusratkaisu

Impressa konsultoi Canonia ja päätyi ColorWave 700 -tulostimeen. Uusi digitaalinen tulostusratkaisu teki yritykseen pian lähtemättömän vaikutuksen: se hoiti nopeasti ja tehokkaasti kaikenkokoiset tulostustyöt, mustavalkoisena tai värillisenä ja aina korkealaatuisesti.

Nopea, joustava ja kustannustehokas tulostus tarpeen mukaan mullisti yrityksen palveluvalikoiman. Puoli vuotta myöhemmin Impressa osti toisen Canon-laitteen kehittääkseen painotoimintaansa entisestään.

Commercial digital printer in an office prints an A1 sheet of paper with a cartoon image of a child on an orange background.

Enemmän töitä, vähemmän jätettä

Älykkäämpi tulostus ColorWave 700:lla on lisännyt yrityksen työmäärää 15–20 %. Impressa maksoi itsensä takaisin kolmessa kuukaudessa.

Teknologia toimii lähes itsekseen, joten uusi digitaalinen tulostusratkaisu on pienentänyt henkilöstön työkuormaa ja vähentänyt merkittävästi syntyvän jätteen määrää. Tämä on tärkeä yksityiskohta yritykselle, joka on sitoutunut suojelemaan ympäristöä.

Impressa on myös innostunut etsimään uusia käyttökohteita tulostimelle ja testaa parhaillaan lupaavia tapettisovelluksia, jotka ovat nyt todellisia mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Canon ColorWave 700 printing poster


ENSIMMÄISEN COLORWAVEN POSITIIVINEN VAIKUTUS LIIKETOIMINTAAMME INNOSTI MEITÄ HANKKIMAAN VIELÄ TOISEN.

Kirjoittaja Tom Cambré


Tutustu liiketoimintaa tehostaviin ammattipainopalveluihin.

Ota yhteyttä tiimiimme