ARTIKKELI

AV-ympäristö, joka ei aiheuta kiroilua

Toimintavarma esitystekniikka on vieläkin liian harvojen herkkua

Article Av ymparisto

Kun tykki tökkii, rahaa palaa

Tutkimuksen* mukaan yhden ihmisen työaikaa menee hukkaan kokouksissa keskimäärin kaksi tuntia joka viikko. Tästä menetetystä työajasta 22 % kuluu taistellessa esitystekniikan kanssa. Teknisiin ongelmiin kuluu siis 100 hengen organisaatiossa noin 2 000 työtuntia vuodessa, mikä tarkoittaa 35 euron tuntipalkalla 70 000 euron menetystä yritykselle.

Kysymys kuuluukin, miksi yhä niin monet yritykset suostuvat nielemään AV-ympäristönsä oikuttelut ja käyttävät vanhentuneita laitteita ja järjestelmiä. Parempia vaihtoehtoja nimittäin on, eikä niihin investointi ole mittava. Sen sijaan hyödyt ovat sitäkin suuremmat.

Lisää tuottavuutta, parempia kokemuksia

AV-ympäristön kehittäminen tehostaa viestintää, parantaa asiakaskokemusta ja johtaa tilojen korkeampaan käyttöasteeseen. Kun yritys panostaa yhtenäiseen, käyttäjäystävälliseen ja vakioituun ympäristöön kaikissa tiloissaan, on neuvotteluhuoneiden käyttö helppoa. Palaverit ja kokoukset saadaan nopeasti vauhtiin, aikaa säästyy, toiminta tehostuu ja huipputasolle nostetuissa AV-ympäristöissä tehdään kaiken lisäksi parempaa bisnestä, paremmissa palavereissa.

Article fiksu kokousymparisto


TOIMIVASSA KOKOUSYMÄRISTÖSSÄ ON KIVA TYÖSKENNELLÄ JA ON TODETTU, ETTÄ HYVÄNTUULISET IHMISET TEKEVÄT PAREMPAA TYÖTÄ.

Kokoustilabarometri 2015

Toimivan tekniikan kanssa voi keskittyä sisältöön

Esitystekniikka on harvan yrityksen pääbisnes, eikä neuvotteluhuoneiden toimimattomuus ole kenenkään ensisijainen kiinnostuksen kohde. Toisaalta jokainen ymmärtää toimintavarman AV-ympäristön sekä visuaalisesti rikkaan viestinnän arvon. Silloin kun ei tarvitse olla epävarma tekniikan toiminnasta, voi keskittyä vahvaan sisältöön – ja uusin tekniikka mahdollistaa huikeiden esitysten rakentamisen sekä aivan uudelle tasolle vietävän audiovisuaalisen hurmaamisen. Päivittäisten hyötyjen lisäksi huippuluokan esitysympäristö parantaa ammattilaismielikuvaa sekä yritys- että puhujatasolla.

Article toimiva kokousymparisto

On fiksujen kokousympäristöjen aika

Digitaalisuus lisääntyy, ihmiset tekevät entistä enemmän etätöitä, palaverit siirtyvät verkkoon ja liikkuvalla kuvalla sekä audiovisuaalisuudella on yhä suurempi merkitys. Toisin sanoen tekniikan on tuettava etäpalaveritrendiä, mutta myös neuvottelutilojen, kokoushuoneiden ja auditorioiden on tuettava liiketoiminnan kasvua. Kun potentiaalinen asiakas tai kumppani astuu yrityksesi palaverihuoneeseen, on ensivaikutelman merkitys huomattavasti suurempi kuin asiakkaan ensivisiitti yrityksesi verkkosivuilla. Silloin kun kuva, äänentoisto ja sisustus toimivat saumattomasti yhteen ja viimeistellyt esitykset starttaavat takuuvarmasti parilla napinpainalluksella, homma toimii ja huomio kiinnittyy haluttuun – eikä siihen, että tapaaminen alkaa tyhjäkäynnillä, toimimatonta tekniikkaan sättien.

Aiheeseen liittyvät

esitystekniikka

Canon Kokoustilakonseptit

Hyvin suunnitellut AV-ratkaisut nostavat viestinnän ja audiovisuaalisen hurmaamisen uudelle tasolle.

vierumaki case

Vierumäen AV-uudistus

Vierumäen Urheiluopisto nosti Canonin kanssa kaikkien kokous- ja auditoriotilojensa esitystekniikan huipputasolle.

Projector

Projektorit kaikkiin tarpeisiin

Canonin valikoimista löytyy huippuluokan laserlaitteita, 4K-projektoreita sekä mm. kannettavia ratkaisuja ja Full HD -projektoreita.

Haluatko kuulla lisää modernin AV-ympäristön hyödyistä ja uusista palvelukonsepteista?

OTA YHTEYTTÄ

*Kokoustilabarometri 2015