ARTIKKELI

Tikissä tulevaisuuteen

Onnistuneet askeleet digitalisaatioon

Black and white image of faces with one image in colour

Erilainen työskentelytapa

Digitalisaatio kiihtyy koronaviruksen aiheuttamien liikkumisrajoitusten takia. Vaikka odotamme rajoitusten höllentymistä tulevina viikkoina, tulostusyritysten tulisi käyttää tilanne hyväkseen ja pohtia liiketoimintojensa toteutumista nykyisten erityisjärjestelyjen aikana.

Verkkokauppa on avainroolissa yritystoiminnan jatkumisen kannalta. Kuluttajina olemme itsekin tottuneet tekemään ostoksia verkkokaupoissa – miksi siis tulostus olisi eri asia? Tulostusyritysten, joilla on verkkotilausjärjestelmä, on helpompi turvata liiketoimintansa jatkuvuus.

Enemmän automatisaatiota hyödyntävien yritysten on muita helpompi saavuttaa koronaa edeltävä liikevaihto. Tämä koskee erityisesti tilanteita, joissa sairauden, karanteenin tai liikkumisrajoitusten takia riittävä henkilöstömäärä voidaan taata vain etätyöskentelyllä tai sosiaalisella etäännyttämisellä.

Jokaisen tulostusyrityksen on nyt keskityttävä kahteen asiaan: tilausten tekemisen helpottaminen ja tuotannon suoraviivaistaminen.

Personalised holiday direct mail with envelopes

Yksinkertaisia, saumattomia ja älykkäitä liiketoimia.

Itsepalveluperustaisella verkkotulostusalustalla asiakkaat voivat itsenäisesti muokata omia töitään ja lähettää ne tuotantoon. Mikä parasta, alustan voi ottaa käyttöön etänä, joten se on toiminnassa alta aikayksikön.

Tuotantolinjan automatisoinnin ansiosta toimitusajat ovat entistä nopeampia eikä käyttäjän manuaalisia toimia juurikaan tarvita. Kaikki työnkulun vaiheet voidaan automatisoida, mukaan lukien tulostusvalmiustarkistus sekä itse tulostaminen.

Voit paitsi aikatauluttaa tulostuksen jopa kahdeksan tuntia etukäteen, myös ohittaa toistuvat dokumenttien valmistelutehtävät, kuten sommittelun, materiaalivalinnan ja kuvan värinkorjauksen – ja tallentaa sitten asetukset seuraavaa työtä varten.

Voit automatisoida kaiken töiden hinnoittelusta tuotannon hallintaan, vedostukseen ja ilmoituksiin työn tilasta. Älykäs työnkulkuohjelmisto jakaa työt laitteidesi kesken ja aloittaa automaattisesti inline-viimeistelyn.

Parhaimmassa tapauksessa asiakas tekee tilauksen, eikä henkilökunta puutu sen kulkuun ennen valmiin tuotteen pakkaamista lähettämistä varten.

Uuden sukupolven tulostusliiketoiminta

Koronaviruksen kokonaisvaikutus on yhä epäselvä. Sosiaalinen etäännyttäminen on pakottanut yrittäjät ottamaan käyttöön epätavallisia käytäntöjä päivittäisessä liiketoiminnassaan. Poikkeusjärjestelyt eivät kuitenkaan kestä ikuisesti. Nyt on aika tehdä liiketoiminnan kannalta älykkäitä valintoja.

Yrityksesi verkkokauppa on asiakkaiden käytettävissä kellon ympäri, joten voit käsitellä suurempia tilausmääriä ja saada enemmän asiakkaita. Työnkulun automatisointiohjelmiston ja reaaliaikaisten ilmoitusten ansiosta voit keskitetysti hallita tuotantoa yhdestä ohjauspisteestä – myös etänä. Näin sinulla on enemmän aikaa keskittyä tehostamaan asiakkaidesi liiketoimintaa kätevillä tulostusratkaisuilla.

Luotettavalla, täysin automaattisella järjestelmällä asiakkaasi voivat tilata tulosteita helposti. Tuotanto on saumatonta prosessista riippumatta aina tiedoston vastaanottamisesta valmiin tuotteen toimitukseen. Nyt on aika rakentaa entistä kestävämpää ja tehokkaampaa liiketoimintaa automaation avulla.

Haluatko tietää lisää?

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME