TUOTTEET

Kupukamerat

Canonin kupukamerat ovat paras ratkaisu tiloihin, joissa tarvitaan huomaamatonta valvontaa.

LUE LISÄÄ

PTZ camera

Laaja katselukulma

Pienikokoisten ja muotoilultaan miellyttävien kameroiden kuvanlaatu on erinomainen koko katselualueella niin seinään kuin kattoonkin asennettuna. Ne sopivat hyvin sekä sisä- että ulkotiloihin.

Pienikokoisia ja huomaamattomia

Kupukameramme on suunniteltu huomaamattomiksi, ja ultrakompaktit VB-S-mallit mahtuvat vaikka kämmenelle. Monipuolisten uppoasennustarvikkeiden ansiosta kaikki mallit voidaan asentaa huomiota herättämättömiksi ja ympäristöön saumattomasti sopiviksi.

PTRZ-etätoimintojen määrittäminen

Kun kamera on asennettu, kameran panorointi-, kallistus-, pyöritys- ja zoomaustoimintoja (PTRZ) voidaan käyttää etäyhteydellä tietokoneesta käsin Camera Angle Setting Tool -työkalulla. Näin kameran asennuksen aikana ei tarvitse kiinnittää huomiota esimerkiksi kameran tarkennukseen tai suuntaan, koska ne voidaan säätää myöhemmin tietokoneella. Näin säästyy aikaa, ja kameran asennukseen tarvitaan vain yksi henkilö.

Internal view of shopping centre

Helppo asennus

Kameran asennus käy nopeasti asennusruuveille valmiiksi tehtyjen reikien ja mukana toimitettavan asennusmallipohjan ansiosta. Asennusta varten on saatavana laaja valikoima erilaisia asennustarvikkeita, joilla kameran voi asentaa sisäkattoon, seinään tai jopa pylvääseen. Virransyöttöön voidaan käyttää joustavasti verkkovirtaa tai Ethernet-yhteyttä. Erittäin pienikokoisten VB-S-mallien asennukseen tarvitaan vain yksi henkilö.

Easy

Haluatko lisätietoja kupukameroista?

Ota yhteyttä valvontakameratiimiin

OTA YHTEYS CANONIIN

Tarvitsetko apua yrityksellesi sopivien tuotteiden valintaan?

OTA YHTEYS CANONIIN