Skyline Network Security Cameras

Valvontakamerat ja turvakamerat

Canonin turvakamerat tarjoavat ratkaisun vaativiin valvontatehtäviin.  Pienikokoisten mutta tehokkaiden kameroiden kuvanlaatu on erinomainen myös heikossa valaistuksessa, jolloin turvallisuusriskit ovat suurempia.

Canonin valvonta- ja turvakameroiden myynti ja tukipalvelut on siirretty Canon-konserniin kuuluvan yhtiön Axis Communicationsin alaisuuteen.

Canon-teknologioiden vahvuudet
Canonin valvontakamerat tarjoavat monia mahdollisuuksia. Reaaliaikaisen kuvansäädön, monisuoratoiston ja edistyksellisten analysointitoimintojen avulla mahdolliset turvallisuusongelmat voidaan vaivattomasti tunnistaa ja käsitellä, sekä käyttää tarvittaessa todistusaineistona.
Network camera on wall
Modern building at night
Turvallista valvontaa kaikissa valaistusolosuhteissa
Canonin optista osaamista ja kuvankäsittelyteknologioita hyödyntävät turvakamerat tuottavat tarkkaa ja laadukasta videokuvaa kaikissa valaistusolosuhteissa.
Säästä projektin kustannuksissa
Kameroiden laaja kuvakulma, etäsäätömahdollisuus ja sisäänrakennettu analytiikka sekä kattava sää- ja iskusuojaus tuovat turvaa ja voivat pienentää turvajärjestelmän kustannuksia merkittävästi.
inside modern building

Tuotevalikoima

Canonin 70 vuoden kuvantamisosaamiseen perustuvat turvakamerat pitävät jokaisen sopen valvottuna. Kääntöpää-, kupu- ja runkokameroidemme Full HD- tai 1,3 megapikselin tarkkuus sekä laadukas objektiivi mahdollistavat erinomaisen kuvanlaadun ja laajan kuva-alan myös vaikeissa valaistusolosuhteissa.