Rivertrace Engineering 3D Printing Case Study

3D-asiakastarina: Rivertrace Engineering

Rivertrace Engineering on erikoistunut valmistamaan öljyn ja veden seurantalaitteita merialan ja teollisuuden tarpeisiin. Yrityksellä oli vaikeuksia saada kasvavaa kysyntää vastaavia tuotteita markkinoille tarpeeksi nopeasti, mutta 3D-tulostus on auttanut ratkaisemaan ongelman. Nyt Rivertrace Engineering pystyy tuottamaan nopeasti ja kustannustehokkaasti malleja tuotekehityksen tarpeisiin. Tuotteiden osia voi testata heti ja viimeistellä nopeasti soveltuvuusselvitystä varten.

Rivertrace on onnistunut laskemaan tuotekehityksen kustannuksia ja tuomaan tuotteita markkinoille nopeammin, kun se ei ole enää riippuvainen kolmansien osapuolten toimittamista tuotteista. Koko yrityksen tehokkuus on noussut vähintään 20–25 %.

"Canonin 3D-tulostusratkaisut ovat mullistaneet tuotekehityksemme. Meidän ei enää tarvitse odotella osia viikkokaupalla, ja nyt soveltuvuusselvitys mekaanikolle valmistuu päivässä. Vaikutus kuluihin, aikaan ja tehokkuuteen on ollut valtava, ja yrityksestämme on samalla tullut ympäristöystävällisempi."

Mike Coomber, omistaja - RiverTrace Engineering

Enemmän asiakastarinoita
Foss Tech

Foss Tech AS

3D-tulostettuja prototyyppejä hyödyntävä mekatroniikkayritys

Rivertrace Engineering 3D Printing Case Study

Rivertrace Engineeringin tarina

Lue, miten Rivertrace Engineeringin tuotekehitys mullistui 3D-tulostustuksen ansiosta

Lataa PDF (3 285 kt)

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Valitsemalla yhteistyökumppaniksi Canonin saat innovatiiviset 3D-tulostusratkaisut ja -palvelut.

Ota yhteyttä