PlotWave 5000 -sarja

Suojattu, älykäs ja helppokäyttöinen.

Täysin integroitua mustavalkoista suurkuvatulostusta: huippulaatu, luotettavuus, monipuolisuus ja helppokäyttöisyys.

Lataa esite

Lataa tekniset tiedot

Katso esittelyvideo

Yhteydenottopyyntö

PlotWave 5000 series

Suojattu, älykäs ja helppokäyttöinen.

Ympäristöissä, joissa kenen tahansa on voitava tulostaa suurikokoisia teknisiä asiakirjoja milloin tahansa, PlotWave 5000 -sarja tarjoaa erinomaista laatua ja kestävää monipuolisuutta vaivattomasti: helpon tulostuksen, älykkään automaation ja aina laadukkaat tulokset.

Helppokäyttöinen

Erittäin helppokäyttöinen älykkäiden ja intuitiivisten ominaisuuksiensa ansiosta. Tulosta uusimpia versioita kotikansiosta, pilvipalvelusta tai paikallisesta verkosta tai käytä intuitiivisia kopiointi- ja skannausominaisuuksia.

Turvallisuus

SMARTshield suojaa tietojasi kaikissa tulostusprosessin vaiheissa, nyt ja tulevaisuudessa. Siirrettävät tiedot suojataan turvallisilla salatuilla protokollilla. Säilytettävät tiedot salataan.

Älykäs

PlotWave-sarjassa on älykkäitä automaattisia toimintoja, kuten helppo materiaalin lisääminen, Pico Printing ja Radiant Fusing -teknologia. Huippuominaisuudet säästävät aikaasi ja helpottavat tulostamista monin eri tavoin.

Story

PlotWave 5000 -sarjan laitteet

Valinnaiset oheislaitteet

PlotWave 5000 series

PlotWave 5000 -sarja

Katso video

SMARTshield

PlotWave- ja ColorWave-järjestelmien tehokkaat tietoturvaominaisuudet suojaavat koko työnkulun.
Suunniteltu suojaamaan järjestelmäsi – nyt ja tulevaisuudessa.

Lataa esite

ClearConnect

Tulosta mistä tahansa sovelluksesta, mobiililaitteesta tai selaimesta. ClearConnect-ohjelmisto tehostaa yksittäisiä tulostustöitä ja helpottaa monisivuisten asiakirjasarjojen tulostamista.

Radiant Fusing

Radiant Fusing on ympäristöystävällinen tekniikka, joka sopii kaikkiin toimistoympäristöihin. Radiant Fusing -tekniikka tarjoaa kaiken tarvitsemasi: nopeat tulokset, huippuluokan tulostusjäljen ja energiansäästön.

Lue lisää

Haluatko lisätietoja PlotWave 5000 -sarjasta?

OTA YHTEYTTÄ