Canon i-SENSYS MF630 Series

Canon MF630 -sarja

Nykyaikaisten PK-yritysten tarpeisiin suunniteltu monipuolinen värilasermonitoimilaite, jossa on 12,7 cm:n kosketusnäyttö ja helppokäyttöinen sovelluskirjasto.

Nopeaa ja tehokasta värilasertulostusta ilman kompromisseja

Uuden MF630-sarjan monipuolisten laitteiden kätevä kosketusnäyttö, nopeus ja parannettu väritekniikka sekä yhden pyyhkäisyn kaksipuolinen skannaus tekevät niistä kattavan ratkaisun nykyaikaisille pienyrityksille.

Tuotetiedot

i-SENSYS MF630 Series

Nämä käyttäjäystävälliset ja tehokkaat monitoimivärilasertulostimet ovat täynnä pienten yritysten tarpeisiin sopivia toimintoja.

Katso video

uniFLOW Online Express

Hallitse tulostuksenhallintaa ja kustannuksia – optimoi Canon-laitteesi turvallisen pilvipohjaisen ratkaisun avulla. Uusimpien Canon-toimistolaitteiden mukana saatava uniFLOW Online Express -ohjelmisto tehostaa tuottavuutta ja maksimoi sijoituksesi arvon. Rekisteröidy verkossa ja tee nykyisistä laitteistasi entistä tehokkaampia.

Näytä esite

uniFLOW Online Express -rekisteröinti

colleagues discussing data

Canon MF631Cn

Monipuolinen ja tehokas monitoimivärilasertulostin, jossa on 12,7 cm:n kosketusvärinäyttö ja joka sopii mobiililaitteella käytettäväksi. Täydellinen valinta pienyrityksille, jotka etsivät tehokasta ja pienikokoista ratkaisua.

Canon MF633Cdw

Monipuolinen värilasermonitoimilaite, jossa on kosketusnäyttö, langaton suoratulostus ja tuottavuutta parantava kaksipuolinen tulostus. Täydellinen valinta pienyrityksille, jotka etsivät saumatonta integrointia ja helppoa ylläpitoa.

Canon MF635Cx

Edistyksellinen värilasermonitoimilaite, joka on suunniteltu parantamaan pienyritysten tuottavuutta. Laitteessa on kätevä 12,7 cm:n kosketusnäyttö ja toimintovalikoimassa nopea, kaksipuolinen skannaus, kaksipuolinen tulostus ja helppokäyttöinen sovelluskirjasto.

Awards

Lisätoiminnot/-varusteet

Tarvikkeet

3 vuoden takuukampanja

3 vuoden takuun ansiosta voit keskittyä rauhassa yrityksesi ydintoimintaan.

Katso kuvat

3YW