3D Printing Software

Materialise Magics-3D-tulostusohjelmisto

3D-tulostustekniikan yleistymisen ja osien laatuvaatimusten tiukentumisen vuoksi tietojen valmisteluun käytettävät ohjelmistot ovat tulleet entistä tärkeämmiksi.

Lataa Magics21-ohjelmiston kattavat tekniset tiedot (PDF) (171 KB) >

Tukee lähes kaikkia tiedostomuotoja

Materialise Magics21 -ohjelmistolla voi tuoda useita eri tiedostomuotoja sekä väri- ja rakennetietoja ja pitää yrityksen omat tiedot hallinnassa.


Korjaa ja valmistele tiedostoja

Magics21 -ohjelmiston STL-tiedostojenmuokkausohjelman helppokäyttöisessä käyttöliittymässä voit korjata ongelmia ja luoda 3D-tulostustyönkulkuun saumattomia tietoja ja pikavalintoja. STL-tiedostojen korjaukseen kuuluu vinojen kolmioiden, virheellisten reunojen sekä aukkojen ja muiden vikojen korjaus.


Paranna ja muokkaa tietoja

Vie suunnitelmat uudelle tasolle lisäämällä niihin logoja, sarjanumeroita ja onttoja osia. Lisää niihin pintarakenteita ja luo ristikkorakenteita.


Valmistele rakennusalusta

Voit kopioida osia, sijoittaa ne oikeaan asentoon, järjestellä niitä sisäkkäin ja luoda alueita, joille ei rakenneta.


Tulosta parempia osia

Materialise Magics21 takaa, että tulostat vain parhaat osat. Voit tarkastella paloja, havaita törmäyksiä, tallentaa alustoja ja luoda hyödyllisiä raportteja.

Intro body image

Käyttäjiä kaikkialla maailmassa

Materialise Magics21 tuottaa selkeän kilpailuedun erilaisille toimijoille huipputason palvelukeskuksista arkkitehteihin ja kulutuselektroniikkayrityksiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Valitsemalla yhteistyökumppaniksi Canonin saat innovatiiviset 3D-tulostusratkaisut ja -palvelut.

Ota yhteyttä