eos6d

Mikä laite sopii parhaiten videokuvaustarpeisiisi?

Tutustu videokuvauslaitteisiin ja löydä itsellesi sopiva kamera, jolla voit tuoda esiin intohimosi tarinankerrontaan.

Laatu ja valikoima

Voit kuvata erinomaisen laadukkaita videoita Canonin kameroilla ja videokameroilla. Esittelemme eri vaihtoehtojen tärkeimmät ominaisuudet, jotta voit valita itsellesi sopivan laitteen.

eos 80d

LEGRIA-videokamerat

Monipuoliset kuvauslaitteet, jotka sopivat niin perheille kuin ammattilaisillekin.

legria hf g40 right side

Suunniteltu videokuvaukseen

LEGRIA-sarjan kompaktit videokamerat ovat monipuolinen ratkaisu perheille ja ammattikuvaajille. Ne on suunniteltu erityisesti videoiden kuvaamiseen, ja niissä on muun muassa miellyttävä kahva, kuvanvakain, kääntyvä näyttö ja laadukas sisäänrakennettu mikrofoni.

lifestyle mike boyd

Pitkä tallennusaika

Kuinka pitkän tallennusajan tarvitset? LEGRIA-sarjan kameroiden tallennusaika on erittäin pitkä ja sopii esimerkiksi urheilutapahtumien, teatteriesitysten ja konserttien videoimiseen. EOS-, IXUS- ja PowerShot-kamerat sopivat paremmin lyhyiden, luovien videoiden kuvaamiseen.

lifestyle-mike-boyd-dual-pixel-cmos

Järjestelmäkamerat ja peilittömät kamerat

EOS-kameroiden vaihdettavien objektiivien avulla voit päästää luovuutesi valloilleen.

eos 80d

Luovaa hallintaa

Canonin EOS-järjestelmäkamerat ja kevyet peilittömät kamerat antavat vapaammat kädet videoiden kuvaamiseen laajan vaihdettavien objektiivien valikoiman ja suurien APS-C-kennojen tai täysikokoisten kennojen ansiosta. Oikealla objektiivilla saat kauniin elokuvamaisen kapean terävyysalueen.

m6 lifestyle

Laadukkaimmat valokuvat

EOS-kameroiden kuvanlaatu on erinomainen sekä valokuvissa että videoissa. Valitse haluamasi kokoinen runko – joko kevyesti mukana kulkeva peilitön EOS tai täysikokoinen EOS-järjestelmäkamera, jota on miellyttävä käyttää.

eos 80d tech

PowerShot ja IXUS

Kiinteällä zoom-objektiivilla varustetut kompaktikamerat kulkevat helposti mukana kaikkialle.

powershot g7 x mark ii frt

Upeat video- ja valokuvaustoiminnot

Canonin helppokäyttöiset PowerShot SX- ja IXUS-kompaktikamerat mahtuvat näppärästi laukkuun tai taskuun, ja ne sopivat kuvaamiseen liikkeellä ollessa. Kameroiden valkokuvausominaisuudet, kuten tehokas zoom, sopivat erinomaisesti myös videokuvaukseen.

powershot g3 x sample

Vloggaajan unelma

Taskukokoisissa PowerShot G -sarjan kameroissa on vähintään 1,0 tuuman kenno, jonka ansiosta voit kuvata huippulaatuisia otoksia, joissa on kapea terävyysalue. Lisäksi PowerShot G7 X Mark II -kamerassa on kääntyvä näyttö, joka helpottaa kuvaamista eri kulmista. Se on täydellinen vaihtoehto vloggaajille.

powershot g7 x mark 2 lifestyle munich

Tarvitsetko lisää apua?

Lue lisätietoja Legria HF-G -sarjan videokameroista ja 4K- ja HD-videokuvaamisen eroista.