Langaton mobiilitulostus ja -skannaus

Easy-PhotoPrint-sovellus iPhone-, iPad- ja iPod Touch -laitteille

Canon Easy-PhotoPrint (iEPP) on maksuton sovellus, jonka avulla voit helposti tulostaa valokuvia ja skannata iPhone-, iPod touch- ja iPad-laitteista PIXMA- ja SELPHY-tulostimilla* langattoman lähiverkon (Wi-Fi) kautta.

Ominaisuudet

• Wi-Fi-verkossa olevien tulostimien automaattinen haku

• Kuvien tulostaminen mobiililaitteista

• Skannaus suoraan iPhone-, iPod touch- ja iPad-laitteisiin (vain PIXMA-monitoimilaitteet)

Käyttö
Lataa Canon iEPP -sovellus mobiililaitteeseen ja aloita koskettamalla Canon iEPP -kuvaketta.

* Tarkista yhteensopivuus tuotetiedoista.

Easy-PhotoPrint-sovelluksen avulla voit valita yhden tai useampia JPEG-kuvia ja tulostaa jopa 20 kopiota kerralla. Voit valita reunuksellisten tai reunuksettomien tulosteiden sekä eri paperikokojen ja -tyyppien väliltä.

1. Siirry Photo Albums (Valokuva-albumit) -valikkoon.

2. Lisää valokuvia tulostusjonoon (näkyvissä oikeassa yläkulmassa) koskettamalla.

 

3. Siirry tulostusjonoon, vahvista asetukset ja valitse Print (Tulosta). 4. Näkyviin tulee tulostuksen edistymisestä kertova sivu.

Valokuvan ottaminen ja tulostaminen

Kun käynnistät kameran suoraan Canon iEPP -sovelluksesta, voit tulostaa ottamiasi valokuvia heti.1. Siirry Camera (Kamera) -valikkoon.  2. Ota valokuva.

 

 

3. Avaa kuvan esikatselu ja tulosta valitsemalla Use (Käytä) tai ota uusi kuva valitsemalla Retake (Ota uudelleen). 4. Vahvista asetukset ja valitse Print (Tulosta).

Skannaa asiakirja tai valokuva (vain PIXMA-monitoimilaitteet)

Skannaa valokuva tai asiakirja yhteensopivasta Canon-monitoimilaitteesta ja tallenna se iPhone-, iPod Touch- tai iPad-laitteeseen PDF- tai JPEG-tiedostona.


1. Siirry Scan Settings (Skannausasetukset) -valikkoon.  2. Vahvista asetukset ja valitse Scan (Skannaa).

 


3. Tarkista skannauksen tulos ja siirry seuraavaan vaiheeseen. 4. Voit lähettää tiedot sähköpostitse tai tallentaa ne JPEG- tai PDF-muodossa.

Voit tulostaa skannattuja asiakirjoja ja valokuvia (PDF- ja JPG-tiedostoja).

1. Siirry Scanned Items (Skannatut kohteet) -valikkoon.  2. Valitse tulostettava asiakirja.

 

3. Kosketa Print (Tulosta) -painiketta. 4. Näkyviin tulee tulostuksen edistymisestä kertova sivu.

Jotta voit tulostaa PDF-tiedoston (jota ei ole skannattu iEPP-sovelluksella), sinun täytyy ensin avata se PDF-lukuohjelmassa ja siirtää se sitten iEPP-sovellukseen.


1. Esikatsele PDF-tiedosto ja valitse Print (Tulosta).  2. Vahvista asetukset ja valitse Print (Tulosta). Näyttöön tulee tulostuksen edistymisestä kertova sivu

iPad-laitteelle tarkoitettu Easy-PhotoPrint

iPad-laitteelle tarkoitetussa Canon iEPP -sovelluksessa on samat toiminnot kuin iPhone- ja iPod Touch -laitteissa, mutta seuraavat painikkeet ovat näkyvissä samanaikaisesti: Photo Albums (Valokuva-albumit), Scanned Items (Skannatut kohteet), Print Settings (Tulostusasetukset) ja Print (Tulostus). Käytön helpottamiseksi myös näytön suunta kääntyy automaattisesti iPad-laitteen mukaan.